Ziua audientelor cu primarul Cătălin Cherecheş. Băimărenii au o zi întreagă la dispoziţie pentru a veni cu problemele şi sugestiile lor în faţa edilului

audienteMiercuri, 16 aprilie, începând cu ora 10.00, la sediul Primăriei Baia Mare, situată pe str. Gheorghe Şincai nr.37, primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, sta la dispoziţia cetăţenilor care doresc să vină în audienţă. Ziua audientelor cu primarul Cătălin Cherecheş va fi organizată lunar, iar băimărenii vor putea veni la discuţii despre problemele şi sugestiile lor.

Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare
„Uşa biroului meu este în permanenţă deschisă pentru cetăţenii municipiului Baia Mare. Cu toate acestea, cele câteva ore de audienţe pe săptămână, când cetăţenii vin cu diverse probleme, nu par a fi suficiente, de fiecare dată numărul celor care doresc să îmi prezinte diversele probleme şi idei, fiind relativ mare. Activitatea de primar este una amplă. Este necesară prezenţa mea la diverse şedinţe, întâlniri strategice, sunt în permanenţă pe teren, pe şantiere, fapt care nu îmi permite să fiu tot timpul la birou. Cu atât mai mult, cu cât sunt un primar activ, care se preocupă îndeaproape de fiecare acţiune, proiect şi lucrare care ţine de oraşul nostru. Am decis astfel că este binevenită o zi, care va fi anunţată de fiecare dată din timp, în care să stau strict la dispoziţia cetăţenilor care vin în audienţă. Îi aştept pe băimăreni miercuri, 16 aprilie, de la ora 10.00, la Primărie, unde voi rămâne, dacă trebuie, până la orele serii, pentru a-i asculta şi ajuta pe toţi cei care vor veni”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.