Ziua Copilului, moment de bucurie la Serviciul de Ambulanţă Maramureş!GALERIE FOTO

13321832_1598085393840063_6443151020285142373_nDe 1 iunie curtea Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș s-a umplut de veselie. Alături de angajații SAJ MM  au stat  cei 67 de copii de la două unități școlare din Baia Mare, Școala N.Iorga și Școala L.Blaga.

Micuții, elevi din clasa a V-a, alături de cadrele didactice au răspuns prezent  la invitația făcută de managerul instutuției, Ligia Micle, aceea de a-și petrece ziua copiilor într-un alt mod , plin de diversitate.

Copiii au ieșit din cadrul formal, sala de clasă și au venit plini de entuziasm pentru a face cunoștință cu cei care intervin în situații de urgență, cei care asigură primul ajutor în caz de accidente  .

Copiii au avut parte de concursuri , jocuri, demonstrații, discuții, intervenții pe teme date, simulare pentru salvarea de victime aflate în situații de urgență.

Concursul a avut parte de 8 câștigători, copiii au respectat indicațiile organizatorilor, s-au încadrat în timpul cronometrat și au dat dovadă de fair-play.

Ligia Micle, managerul  Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș ne-a declarat „Serviciul Județean de Ambulanță Maramureș a fost gazdă primitoare pentru 67 de copii cu ocazia zilei de 1 iunie, ziua copiilor. A fost o zi minunată, alături de noi au fost copiii într-un moment de sărbătoare. Căldura, entuziasmul, veselia și interesul pe care l-au manifestat la acțiunile pe care le-am pregatit pentru ei și cu ei, a reprezentat pentru noi un moment de mulțumire .

Vom organiza permanent acțiuni comune cu elevi de la diferite școli din Baia Mare, ne propunem o diversitate de activități raportate la nivelul vârstei acestora.

Azi am încheiat un moment emoționant , am adus bucurie în sufletele acestor copii de ziua lor, respectând tematica activităților prin educație conform mesajului Salvați o viață.”

La finalul acțiunii,  elevii au fost premiați cu dulciuri, baloane iar câștigătorii competiției au primit  tricouri din partea gazdelor.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.