ZIUA EUROPEI, MARCATĂ ÎNTR-UN MOD INEDIT ÎN SIGHET!

Ziua Europei este celebrată în fiecare an pe 9 mai, aniversând semnarea în 1950 a Declarației Schuman care a deschis calea către UE. Pentru a marca această ocazie, viceprimarul Daniela Onița Ivașcu, a organizat o serie de activități. Ziua Europei a fost sarbătorită printr -un flashmob , muzică şi dans .

„Am sărbătorit Ziua Europei înconjurată de tineri entuziaști și împreună am reușit să marcăm această zi ALTFEL, printr-un flashmob.

Și în Sighet: Se Poate! E nevoie doar de voință și implicare.

Împreună cu zeci de tineri din oraș am reușit să dăm viață Aleii Pietonale din Sighet prin muzică, dans şi astfel să sărbătorim conceptul de Pace şi Unitate.

” Odă bucuriei” într-o interpretare de exceptie a violonistului Sandrin Pârja, completată cu linia melodică a cunoscutului Toto Cutugno- Insieme, au dat viață și culoarei zilei.

M-am bucurat să văd că momentul a fost unul extrem de apreciat și am reușit să îi surprindem pe cei care treceau prin zonă.

Le mulțumesc tuturor celor care au contribuit la reușita acestui eveniment și care, cu entuziasmul și energia lor, au însuflețit centrul municipiului Sighetu Marmației.

Mulțumesc Ramona și Denes Cosovan și nu în ultimul rând vouă tinerilor. Sunteți minunați!!!

La mulți, România!
La mulți, Europa!”, a transmis viceprimarul municipiului Sighetu Marmației, Daniela Onița Ivașcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.