ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI SĂRBĂTORITĂ ÎN SANTANDER, CANTABRIA, SPANIA

Consiliul Județean Maramureș prin Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale ”Liviu Borlan” Maramureș celebrează Ziua Națională a României, precum și 140 de ani de relații diplomatice între România și Spania itinerând expoziția ”Maramureș: tradiții și povești”.

Parteneri ai acestui proiect de promovare a identității culturale maramureșene sunt Ambasada României în Regatul Spaniei, Consulatul General al României la Bilbao, în parteneriat cu Parlamentul din Cantabria și Consulatul Onorific al României la Santander.

Inaugurarea va avea loc în data de 1 Decembrie 2021, ora 19:00, iar intrarea  va fi liberă cu rezervare prealabilă solicitată la adresa de email: secretariado@cgrumaniabilbao.es.

Expoziția ”Maramureș: tradiții și povești” este un proiect structurat pe două secțiuni, etnografică și fotografică, poate fi vizitată în perioada 1-10 decembrie 2021, de luni până vineri, în intervalele orare 10:00 – 13:00 și 17:00 – 20:00, în Palatul Parlamentului (C/ Alta, 31-33 / 39008, Santander, Cantabria, España).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.