7.500 pachete cu ţigări confiscate de polițiștii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Sighetu Marmaţiei  – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au descoperit 7.500 pachete de ţigări de proveniență duty-free în curtea unui imobil nelocuit.

Vineri, 17 decembrie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmaţiei, județul Maramureş au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate. În jurul orei 18.30, colegii noştri au descoperit, în curtea unui imobil nelocuit din Lunca la Tisa (la aproximativ 150 de metri de frontieră) mai multe colete ambalate precum baxurile cu ţigări.

Au fost informate şi autorităţile ucrainene despre acest eveniment, pentru cercetarea în comun a cazului.

Marfa a fost transportată la sediul sectorului, iar în urma inventarierii s-a constatat că este vorba despre cantitatea de 7.500 pachete cu țigări provenite din magazine de tip duty-free, în valoare de 87.750 lei.

În acest caz se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă şi trecere ilegală a frontierei de stat. În continuare, se derulează verificări pentru depistarea tuturor persoanelor implicate, sub directa coordonare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.