ACCIDENT GRAV.Ororile iernii: Microbuz căzut în prăpastie, în zona Borșa Complex!

accidentIarna continuă să facă noi victime umane. Abia s-a încheiat operațiunea de salvare a fraților Floriolean, surprinși de avalanșă în munții Borșei, în dimineața zilei de vineri, că un nou incident nefericit zguduie orașul. În urmă cu câteva minute, un microbuz cu pasageri s-a prăbușit într-o prăpastie, în zona Borșa Complex, echipajele de Salvare, Salvamont, SMURD, Poliție și Jandarmerie fiind, în acest moment, la fața locului.

Conform informațiilor oferite de Mircea Botezan, reprezentant al Serviciului Salvamont Borșa și unul dintre primii salvatori ajunși la  persoanele surprinse ieri de avalanșă, nu se cunoaște încă numărul victimelor și nici gravitatea accidentului. Vom reveni cu informații.

Update: În microbuz se afla doar șoferul care a scăpat fără răni grave

 Uneori, totul depinde și de noroc. Norocul pare a fi cel care l-a salvat pe tânărul de 34 de ani, din Suceava, care conducea un microbus Fiat Ducato, înmatriculat în județul de reședință. Coborând Pasul Prislop, într-o curbă la stânga, tânărul a suferit o explozie la mașină, a pierdut controlul volanului și a fost aruncat în prăpastie. ”Cobora spre Borșa Complex, iar într-o curbă la stânga se află un pod mărginit în ambele părți de prăpastie. Mașina a aterizat cu roțile în sus, iar echipajele noastre de salvare compuse din reprezentanți ai Salvamont, SMURD și ISU, polițiști au ajuns deja la el. Din primele informații se pare că tânărul nu a suferit răni grave, iar în mașină nu se aflau alți pasageri”, a declarat Mircea Botezan, reprezentant al Salvamont Borșa.

 

Amalia Babici MAN

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.