Ambasada SUA, anunț important pentru România: Am trimis rachete dirijate

vapor”Distrugatorul purtator de rachete dirijate USS Jason Dunham intra astazi in Marea Neagra. Prezenta navei demonstreaza angajamentul SUA de a lucra cu Romania si aliatii NATO, dar si de a contribui la securitatea regiunii.”, este anunțul Ambasadei SUA la București.

Distrugătorul american USS Jason Dunham va participa la operaţiunea Atlantic Resolve care au ca scop descurajarea agresiunii ruse, a anunţat comandamentul Flotei a 6-a americane.

„Prezenţa navei în Marea Neagră demonstrează angajamentul SUA de a lucra îndeaproape cu aliaţii în vederea întăririi securităţii maritime şi stabilităţii, pregătirii şi capabilităţilor navale”, spune comunicatul Flotei a 6-a americane.

Distrugătorul purtător de rachete dirijate USS Jason Dunham participă la operaţiunea Atlantic Resolve. Aproximativ 750 de tancuri americane şi mii de militari au luat parte în ultimul timp la această operaţiune în Lituania, Letonia şi Estonia, cu scopul de „a descuraja agresiunea rusă”. Distrugătorul Jason Dunham a mai participat în Marea Neagră la exerciţiile Sea Breeze 2012.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.