Asociația Composesorală Borșa anunță un miting de proporții în 15 august!

borsaAsociația Composesorală Borșa anunță un miting de proporții în 15 august!

Asociația Composesorală Borșa, condusă de președintele Matei Mihali a remis, în această după-masă, un comunicat ziarului nostru, prin care anunță un protest de amploare în data de 15 august, între orele 14.00 – 18.00, pe strada Victoriei din orașul Borșa.

Comunicatul primit în jurul orei 16.00 este un apel lansat către membrii Composesoratului de a participa la protestul care are ca scop rezolvarea problemelor borșenilor.

Primul din cele cinci puncte pe care președintele Matei Mihali vrea să le rezolve prin protest face referire la situația dramatică a Asociației Composesorale Borșa, fapt pentru care îl acuză pe primarul Sorin Ion Timiș că încalcă statul de drept, prin nepunerea în posesie a suprafeței de 17.000 de hectare. Următoarele patru puncte se referă la tăierile ilegale din pădurile orașului, la starea jalnică a DN 18, respectiv drumul Moisei – Iacobeni, la situația critică în care se află Spitalul din Borșa care, potrivit comunicatului, riscă să fie închis din lipsă de specialiști și la extinderea terenurilor în intravilan până la Poalele Pietrosului, Preluca Mărului, Bobeica, în vederea creșterii impozitelor și taxelor aplicate populației. Președintele Asociației Composesorale Borșa, Matei Mihali a anunțat că la protest vor fi prezente și televiziunile naționale.

Dat fiind ora înaintată la care ne-a fost remis comunicatul Asociației Composesorale, nu am reușit să luăm legătura cu administrația locală a orașului Borșa pentru a afla cum răspund acuzelor care le-au fost aduse, urmând să cerem un punct oficial de vedere în cursul zilei de mâine, 11 august 2015.

Amalia Babici Man

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Matei baiat destept tineo tot asa ca guvernanti fura pe rupte nu ii intereseaza ce face populatia din provincie.noi am muncit in minasi acum sa nu avem patre de tratament sa inchida idiotic spitalu care nu la ajutat cu nimic . minera la sponsorizat.nu va lasati borsenii.Acum ati venit acasa in concediu iesiti la miting in numar cit mai mare. si aratatile celor de la Bucuresti ca nu sintem prosti lor cum ne cred. multa sanatate si success.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.