Australian Open 2019: SIMONA HALEP – VENUS WILLIAMS 6-2, 6-3 în turul al treilea . Urmează Serena Williams în OPTIMILE DE FINALĂ

Simona Halep s-a impus, sâmbătă, în meciul cu Venus Williams, scor 6-2, 6-3, în turul al treilea la Australian Open 2019. În optimile de finală, Simona Halep o va întâlni pe Serena Williams, care a trecut, tot sâmbătă, de Dayana Yastremska, scor 6-2, 6-1.
Simona Halep a controlat cu autoritate schimburile ân primul set, a reglat excelentul ritmul cu loviturile de rever în cross, alternând cu urcări inspirate la fileu. Venus Williams a încercat să contraatace cu un plus de agresivitate, punctând doar la capitolul erorilor neforțate, 20 la număr, față de doar 6 ale româncei.

Setul secund a început sub semnul echilibrului. Venus Williams s-a distanțat la 2-1 după primul ei break și părea să fi găsit calmul necesar reducerii numărului de erori neforțate. Simona Halep s-a adaptat rapid la modificările survenite în jocul ameriucancei. Cu serviciul la cote înalte în continuare, SImona Halep a închis partida într-o oră și 18 minute.

Luni, Simona Halep va juca în optimile de finală împotriva Serenei Williams.Citeste mai mult pe RTV.NET

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.