Gloria Culcea consolidează poziția de lider după ce a învins acasă UAC Dumbrăvița

Pe 20 aprilie s-a desfășurat întâlnirea dintre AS Gloria Culcea și UAC Europe Dumbrăvița. Meciul disputat la stadionul din Săcălășeni face parte din graficul primei serii din Liga a V-a Maramureș.

Cu toate că adversarii vin de pe locul 4 al clasamentului, echipa antrenată de Marius Purcaru s-a luptat pentru victorie.

“Echipa UAC a venit cu determinare ca să învingă. Jucătorii de la Dumbrăvița vin motivați substanțial și din punct de vedere financiar. A fost un meci greu. Am avut momente în care nervii au cedat, dar am reușit în cele din urmă să obținem victoria” a declarat selecționerul Marius Purcaru.

Victoria Gloriei a venit în minutul 82 prin golul marcat de Crișan Andrei Ionel.

Deși nu a fost autorul golului care a adus victoria, Marius Purcaru a desemnat “omul meciului” pe Mureșan Vasile, care este și vicepreședintele formațiunii culcene.

”Mureșan Vasile e un jucător foarte bun care știe să motiveze oamenii din teren. Știe să facă față presiunii și asta l-a determinat să țină moralul echipei, fapt ce a dus la victoria de sâmbătă. Experiența lui Vasile ajută mult pe de o parte pentru că știe să ridice echipa, iar de cealaltă parte este atent la indicațiile de pe margine și le pune în practică”, susține antrenorul Glorei Culcea.

În urma victoriei împotriva UAC Dumbrăvița de sâmbătă, Gloria Culcea își consolidează poziția de lider în clasament cu 38 de puncte și nicio înfrângere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.