Baia Mare: Un paznic vigilent, un proprietar neatent și doi hoți reținuți

Doi tineri în vârstă de 20 și 21 de ani au fost reținuți de polițiști și sunt cercetați pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, după ce o persoană cu spirit civic a sunat la 112. Apelantul a sesizat faptul că, azi-noapte, în timp ce-și efectua serviciul de pază pe un șantier din municipiu, două persoane necunoscute i-au oferit spre vânzare cabluri electrice prelungitoare tip rolă.

Patrula de ordine publică care a preluat sesizarea, i-a găsit pe cei doi tineri pe strada Victoriei din municipiu, având asupra lor trei role de cablu tip prelungitor de 25m lungime fiecare şi un redresor de încărcare acumulatori auto.

În urma verificărilor s-a stabilit că bunurile au fost sustrase dintr-un garaj situat în curtea unui imobil, pe fondul neasigurării de către proprietar a ușii de acces în garaj. Văzând ușa întredeschisă, hoții au profitat și au acționat fără a fi văzuți de cineva.

Polițiștii i-au identificat și reținut pe cei doi, urmând  a-i prezenta Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare cu propunere de arestare preventivă. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.