Bunurile neasigurate corespunzător, bucuria hoţilor

furtposeta-1316612557Ieri, 16 decembrie, în municipiile Baia Mare şi Sighetu Marmaţiei trei persoane au fost păgubite în urma unor furturi comise de autori care au profitat de neatenţia şi neglijenţa manifestată de acestea.

La Baia Mare hoţii au sustras un portmoneu din poşeta unei femei ce se deplasa pe bulevardul Unirii. Prejudiciul reclamat este de 350 de lei. Un alt furt a fost comis dintr-un autoturism lăsat neasigurat pe bulevardul Independenţei. Hoţii au sustras o geantă în care se aflau documente şi suma de 10000 de lei. La Sighetu Marmaţiei o femeie din Giuleşti a reclamat că i-a fost furat telefonul mobil în valoare de 350 de lei, pe care l-a lăsat pe tejgheaua unui chioşc.

În toate aceste cazuri poliţiştii fac cercetări pentru identificarea autorilor şi pentru recuperarea bunurilor furate.

Nu uitaţi! Infractorii vor profita de fiecare moment de neglijenţă în ceea ce priveşte siguranţa bunurilor dumneavoastră, dar mai mult interes în protecţia acestora, vă poate scuti de neplăceri.

Aveţi încredere în experienţa Poliţiei!!! Veţi beneficia întotdeauna de sprijinul nostru pentru siguranţa dumneavoastră şi a bunurilor pe care le deţineţi.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.