Camilla Herrem joacă finala Campionatului European

camillaComponenta HCM Baia Mare, Camilla Herrem, joacă alături de coechipierele din naţionala Norvegiei finala Campionatului European 2014. Norvegia a trecut cu 29-25 de Suedia în semifinală şi va întâlni în marea finală naţionala Spaniei. Meciul se va disputa duminică, 21 decembrie, de la ora 19:00.

În finală se vor afla faţă în faţă două echipe cu care naţionala României s-a întâlnit la acest turneu final. Cu Norvegia România a jucat în grupa B, norvegiencele impunându-se cu 27-19. Cu Spania, România s-a intersectat în grupa principală 1, româncele câştigând cu 22-20.

Cu Ungureanu, Ardean Elisei, Nechita şi Pîrvuţ în naţionala României, cu Makeeva şi Davydenko în naţionala Rusiei şi cu Herrem în reprezentativa Norvegiei, HCM Baia Mare a avut în total şapte jucătoare la turneul final continental din Ungaria şi Croaţia.

Finala mică la EURO 2014 va avea loc duminică, de la ora 16:30, între Suedia şi Muntenegru, iar finala competiţiei se va juca între Norvegia şi Spania, de la ora 19:00, ambele la Budapesta.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.