Reprezentanții generațiilor de jucători ai echipei Minaur s-au unit pentru a sărbători un moment istoric: 50 de ani de la înființarea primului club de handbal din România

Reprezentanții generațiilor de jucători ai echipei Minaur s-au unit pentru a sărbători un moment istoric: 50 de ani de la înființarea primului club de handbal din România. Cupele EHF și IHF câștigate de această echipă legendară au adus o notă specială acestui eveniment .

În cadrul acestei conferințe de presă, cei mai vechi campioni ai echipei Minaur au  împărtășit amintiri despre succesele acestui club de prestigiu. Au fost momente de recunoștință și apreciere pentru contribuția fiecărui jucător și antrenor care a făcut posibilă transformarea echipei Minaur într-o forță în lumea handbalului.

Tema abordată în cadrul acestei conferințe a fost una deosebit de relevantă: evoluția și impactul handbalului în Baia Mare de-a lungul a 50 de ani. Participanții au avut ocazia să reflecteze asupra progreselor înregistrate de sportul baimărean și să sublinieze importanța continuării tradiției și dezvoltării acestui sport minunat.

„Sărbătorirea a 50 de ani de la înființarea primului club de handbal din Baia Mare va reprezenta nu doar un moment de comemorare a trecutului, ci și un prilej de inspirație pentru viitorul handbalului băimarean. Echipa Minaur a fost și va rămâne un simbol al excelenței și perseverenței, demonstrând că cu pasiune și determinare, orice este posibil în sport și în viață. Vă invit să ne alăturăm cu toții în sărbătorirea a 50 de ani de la înființarea primului club de handbal din România!” , a transmis Ioan Doru Dăncuș, viceprimarul desemnat să exercite atribuții de primar al municipiului Baia Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.