Ce tehnologii performante se „regasesc“ in interiorul unui frigider de bauturi pentru industria HoReCa?

Procentul romanilor care stiu sa aprecieze o bautura fina si isi dau seama daca aceasta este sau nu servita asa cum se cuvine inregistreaza o continua crestere. Temperatura de pastrare reprezinta un element esential pentru ca aspectul, mirosul si gustul sa fie exact cele dorite, astfel ca restaurantele, barurile sau hotelurile au nevoie de un frigider de bauturi performant.

Cele mai importante functii indeplinite de un frigider bauturi

Rolul fundamental indeplinit de un astfel de echipament HoReCa este, bineinteles, acela de pastrare a bauturilor la temperatura potrivita. Aceasta este indicata pe eticheta unora dintre bauturi, iar pentru celelalte un barman priceput cunoaste conditiile in care trebuie servite pentru a nu le fi afectate proprietatile si pentru a-i oferi clientului experienta pe care si-o doreste.

In al doilea rand, nu trebuie uitat faptul ca frigiderele de acest tip poarta si denumirea de vitrine de bauturi, ceea ce inseamna ca, pe langa functia utilitara, sunt importante si din punct de vedere estetic. Folosindu-le in mod inspirat, devine posibila aranjarea si expunerea produselor astfel incat sa fie promovate acelea care sunt mai atragatoare pentru clienti si care genereaza un numar mare de comenzi.

Reducerea risipei reprezinta un alt beneficiu important asigurat de detinerea unui frigider de bauturi performant. Fiecare sticla este pastrata in conditii optime, astfel incat nu se va intampla niciodata ca o bautura sa se altereze si sa fie aruncata inaintea atingerii termenului de expirare.

Principalele caracteristici ale unui frigider de bauturi performant

In functie de specificul barului sau restaurantului pe care il detineti sau il administrati si de bauturile pe care le serviti cel mai frecvent, este necesar ca, in momentul achizitiei unui astfel de echipament, sa tineti cont de temperatura de lucru. Pentru unele modele, aceasta este cuprinsa intre plus 1 si plus 10 grade Celsius, insa exista si modele de modul bar refrigerat care genereaza temperaturi cuprinse intre minus 2 si plus 8 grade Celsius. Pe de alta parte, o vitrina de congelare genereaza temperaturi mult inferioare, cuprinse intre minus 18 si minus 22 de grade Celsius.

In functie de fluxul de clienti pe care il aveti, trebuie aleasa si capacitatea de depozitare a echipamentului. In timp ce unele modele de frigider de bauturi pot sa depoziteze 133 de litri si se dovedesc ideale pentru o unitate de dimensiuni mai mici, cu un flux limitat de clienti, altele au capacitatea de 201, 245, 320 sau 400 de litri, dovedindu-se potrivite pentru restaurante si baruri de marime medie. Pentru un flux foarte mare de clienti sunt recomandate frigidere, vitrine congelare sau module bar refrigerat cu o capacitate de depozitare de 500, 680 sau chiar 1 000 de litri.

Indiferent de marime si de celelalte caracteristici, tehnologia performanta utilizata in producerea acestor echipamente asigura un consum optim de energie, astfel incat factura nu va fi supraincarcata in urma folosirii lor. De asemenea, durata de viata este indelungata, o garantie in acest sens fiind reprezentata de producator – prestigioasa companie germana Virtus Group GmbH.

Investiti intr-un frigider bauturi de ultima generatie, astfel incat sa le oferiti clientilor cea mai buna experienta de degustare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.