Cinci jucătoare de la Minaur, convocate la echipa națională

Naționala feminină de handbal este pe ultima sută de metri cu pregătirea înainte de turneul final. Buna dispoziție este cuvântul de bază la prima reprezentativă, spre satisfacția selecționerului Adi Vasile și a staff-ului său.

„Atmosfera este bună și vreau să demonstrăm că suntem o echipă în adevăratul sens al cuvântului” – Adi Vasile, selecționer al naționalei feminine de handbal a României.

„Sunt fericită și mândră că fac parte din această echipă. Avem la lot acum o atmosferă foarte bună, iar eu și fetele suntem dornice de muncă” – Yuliya Dumanska, portarul echipei naționale feminine de handbal.

La unul dintre antrenamentele din această săptămână fetele s-au „duelat” arătându-și îndemânarea … dar nu la handbal, ci la un alt sport, cu mingea! La tenis de masă! Și în loc de palete au folosit clipboarduri.

Împărțite pe echipe, „tricolorele” au luat competiția în serios și au tras tare să câștige concursul. Spre satisfacția selecționerului.

„Zilele acestea tot ce facem este doar despre noi și nu despre adversarii pe care-i vom avea în Spania. Ne-am rezervat câteva antrenamente pentru a pune la punct lucrurile care ne vizează direct” – Adi Vasile, antrenor al naționalei feminine de handbal a României.

„Îmi doresc foarte mult să facem o figură frumoasă la acest mondial, iar la final oamenii să spună că sunt mulțumiți de ce au văzut, că am dat totul pe teren și sunt fericiți cu prestația noastră. Chiar dacă suntem fără Cristina Neagu – căreia îi respectăm decizia de a lua această pauză – vrem să arătăm că putem face lucruri frumoase împreună pentru România”- Yuliya Dumanska, portartul echipei naționalei feminine a României.

România a fost repartizată la turneul final din Spania în Grupa C , alături de Norvegia, Iran și Kazahstan. „Tricolorele” vor debuta pe 3 decembrie, contra Iranului, două zile mai târziu vor juca împotriva Kazahstanului, iar ultimul meci din grupa preliminară este cu Norvegia, la 7 decembrie.

Lotul convocat de Adi Vasile pentru CM din Spania

Bazaliu Bianca -HC PODRAVKA

Borș Oana – CS MINAUR BAIA MARE

Ciucă Diana – CS RAPID BUCUREȘTI

Hosu Daciana – SCM RM VALCEA

Dinca Nicoleta – CS GLORIA 2018 BN

Dindiligan Alexandra – CSM BUCUREȘTI

Dumanska Yuliya – HC PODRAVKA

Harabagiu Bianca – CS GLORIA BUZĂU

Ilie Alina – CS GLORIA BUZĂU

Laslo Cristina – CS MINAUR BAIA MARE

Moisă Laura – CS GLORIA 2018 BN

Ostase Lorena – CSM SLATINA

Pintea Crina – ETO AUDI GYOR

Polocoșer Anca – CS MINAUR BAIA MARE

Popa Andreea – CS MINAUR BAIA MARE

Rotaru Andreea – CS GLORIA BUZĂU

Savu Ana Maria – CS GLORIA BUZĂU

Subțirică Iovănescu Alexandra – CS GLORIA BUZĂU

Tănăsie Ana Maria – CS MINAUR BAIA MARE

Tîrcă Sorina – CS RAPID BUCUREȘTI

Zamfirescu Mădălina – CS GLORIA BUZĂU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.