CRIMINAL PERICULOS din Moisei PRINS după ce a VIOLAT şi UCIS o FEMEIE! IMAGINI FOTO

CRIMINAL PERICULOS din Moisei PRINS după ce a VIOLAT şi UCIS o FEMEIE! IMAGINI FOTO

Grija şi interesul manifestate de poliţiştii maramureşeni pentru siguranţa cetăţenilor nu se limitează doar la soluţionarea cazurilor privind infracţiunile comise pe raza judeţului Maramureş.

Operativitatea şi profesionalismul de care aceştia au dat dovadă au dus la elucidarea unui caz de  agresiune sexuală şi omor comise pe raza oraşului Coslada, provincia Madrid. Implicarea şi eficienţa au fost apreciate în mod deosebit printr-un mesaj din partea Ministerului de Interne al Spaniei.

VEZI:PRĂPĂD pe ŞOSEA la Vişeu de Sus în urmă cu câteva minute! Patru PERSOANE rănite grav în urma IMPACTULUI. Două MAŞINI făcute PRAF!

În cadrul activităților de colaborare operativă a Poliției Naționale din Spania cu Poliția Română, la data de 9 ianuarie 2017 a fost organizat și desfășurat un dispozitiv polițienesc la care au participat polițiști din cadrul I.P.J. Maramureș – Serviciul de Investigații Criminale și polițiști spanioli.

Acțiunea desfășurată în comun a reprezentat faza finală a investigațiilor desfășurate de către Poliția Națională Spaniolă – Brigada de Poliție Judiciară din Madrid – pentru elucidarea agresiunii sexuale și a omorului comise la data 11 martie 2016 în orașul Coslada (provincia Madrid), victima fiind o femeie de cetățenie română iar suspecţii, doi fraţi domiciliaţi în judeţul Maramureş.

Mai exact, în luna martie a anului trecut a fost găsit cadavrul unei femei de origine română în incinta barului pe care îl administra în localitatea Coslada (provincia Madrid). Trupul neînsuflețit al femeii prezenta evidente semne de moarte violentă, după ce fusese lovită cu diverse obiecte și agresată sexual.

Polițiștii spanioli și-au axat atenția pe doi frați de cetățenie română care aveau reședința în orașul în care a fost comisă fapta. În luna septembrie a anului trecut, unul dintre cei doi frați a fost arestat în orașul Alcala de Henares (provincia Madrid). Celălalt bănuit s-a întors în România la câteva zile după comiterea crimei.

Din acest moment au fost puse în mișcare mecanismele europene de cooperare polițienească prin intermediul Interpol.

Activitatea s-a finalizat cu executarea unor percheziții în localitatea Moisei, rezultatul acestora oferind elemente probatorii suplimentare pentru autoritatea judiciară din Spania, şi arestarea celui de al doilea suspect.

“Vrem să remarcăm înaltul profesionalism și eficacitatea de care au dat dovadă polițiștii maramureşeni implicați în acțiune și spiritul deschis și predispoziția spre colaborare pe care le-au arătat față de colegii spanioli care au putut participa într-un mod activ în dispozitiv.

Astfel, dorim să transmitem mulțumirile conducerii Poliției Naționale Spaniole adresate I.P.J Maramureș – Serviciul de Investigații Criminale și îndeosebi Domnului Comisar Șef de Poliţie Dorin COSTE  și echipei de poliție judiciară aflată sub comanda dânsului.

Se dorește ca acțiunea desfășurată în comun să aibă o mediatizare prin care să se evidențieze colaborarea “umăr la umăr” a Poliției Române cu Poliția Națională din Spania.

Folosim acest prilej pentru a vă reînnoi mărturia înaltei noastre consideraţii.”, s-a precizat în scrisoarea de mulţumire a Ministerului de Interne a Spaniei.

Loading...

2 COMENTARII

  1. Good job…Daca vrem sa nu avem puscariasi…Sa nu lucram pt. FMI si UE.
    Pedepse pe viata pt.crima si pt.viol baren 10.Furt din banul public in anul 1942 era pedeapsa la moarte…Acum batem 25…De ce nu ridicam si pedepsele pt. delicte ca la circulatie amenzile?…Pt. ca UE ..lucreza pt.mari bankerii…Iar noi suntem niste iobagi elevati care se muta de pe mosia boierului Johannis or a lui Merkel,Hollander…Stop .

  2. Poftim ???? Cum puteți sa publicați asemenea cuvinte ? Oameni buni in asemenea cazuri nu așa se procedează ! In faza finala nu sa găsit absolutul nimic ! sa Menționez : el se întorcea de la munca,a fost reținut la vama nici decum in localitate ! A fost in Spania a mai stat încă o luna nu la câteva zile cum menționați , nu a plecat pt ca a fost vinovat … nu mai avea de munca sa întors la familie și la un copil mic ( dacă era vinovat de ce nu l-au luat atunci ca a fost acolo ) de ce după aproape 1 an de zile sau gândit ca el ar fi vinovat !!! Oameni buni ganditiva criminalului este in libertate și ei țin un om care nu este de vina care nu a fost niciodată in acel club cum se poate așa ceva ?! Pentru banii,se distrug familii și sănătatea oamenilor, nu se gândesc la asta ?! Banii nu aduc niciodată fericirea !!!( ca sa faci așa ceva trebuie sa ai motiv, acolo se ascunde ceva!!! ) Acest om este NEVINOVAT muncește zi și noapte pentru a-și putea întreține familia și un copil de 1 an jumate … Puterea lui Dumnezeu este mare și va face dreptate !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.