CSM Bucureşti a pierdut cu Gyor, scor 20-26, şi va juca doar finala mică în Final Four

CSM Bucureşti a pierdut cu Gyor, scor 20-26, şi va juca doar finala mică în Final Four
CSM București a pierdut, sâmbătă, la Budapesta, primul meci din Final Four, scor 20-26, în fața lui Gyor şi va juca, duminică, finala mică.
CSM București a început dezastruos, iar Gyor a marcat trei goluri consecutive, până când Cristina Neagu a luat o acțiune pe cont propriu, în minutul 10, și a marcat. Nici șansa nu a fost de partea bucureștencelor, bara fiind lovită de şase ori în primele 30 de minute, o dată chiar din lovitura de la 7 metri, de Isabelle Gullden. Ajutată și de intervențiile Jelenei Grubisic, CSM a intrat la cabine cu un deficit de doar două goluri, 10-12.

Defensiva campioanei României şi-a revenit în debutul primei reprize, iar CSM Bucureşti a reuşit să egaleze la 16! Lucrurile au luat o turnură neplăcută după timpul de odihnă cerut de Ambros Martin. Unguroaicele s-au apărat agresiv, au fost mai inspirate în defensivă și s-a desprins la trei goluri cu 12 minute înaintea finalului. Un 7 metri ratat de Cristina Neagu a tăiat orice elan al „tigroaicelor”, iar Gyor a defilat, scor final 26-20.

Cristina Neagu a ajuns la 106 goluri în actuala ediţie a Ligii Campionilor şi este cea mai bună marcatoare a competiţiei.

CSM Bucureşti va juca, duminică, de la ora 16:15, finala mică din Final Four, cu învinsa meciului Vardar Skopje – Rostov Don, programat, sâmbătă, de la ora 19:00.

CSM Bucureşti – Gyor 20-26 (10-12)

CSM Bucureşti: Neagu 6, Manea 4, Kutovic 4, Mehmedovic 3, Gullden 1, Curea 1, Jorgensen 1.

Gyor: Groot 7, Oftedal 5, Gorbicz 5, Amorim 4, Broch 2, Bodi 2, Althaus 1.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.