Daniela Onița Ivașcu, viceprimarul municipiului Sighetu Marmației: prelungirea pentru o perioadă de 90 de zile a operațiunilor de transbordare a deșeurilor menajere!

Daniela Onița Ivașcu, viceprimarul municipiului Sighetu Marmației: prelungirea pentru o perioadă de 90 de zile a operațiunilor de transbordare a deșeurilor menajere!
Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș, întrunit în ședință extraordinară în data de 3.03.2021, a aprobat prelungirea pentru o perioadă de 90 de zile, a hotărârii privind efectuarea operațiunilor de transbordare a deșeurilor menajere colectate din Maramureșul Istoric ( stație de sortare pe platforma betonată de la stația de transfer Sighetu Marmației) în vederea transportării acestora.
Operațiunile care se vor efectua pe platforma betonată sunt doar de transbordare (încărcare/descărcare) imediată (maxim 24 de ore) a deșeurilor menajere din autogunoiere în camionae de transport de mare capacitate.
„În urma întâlnirii și a discuției pe care am avut-o ieri cu domnul Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș, s-a reușit prelungirea hotărârii de folosire a platformei betonate de la stația de transfer a deșeurilor pentru transbordarea gunoiului menajer și astfel să evităm să ajungem din nou cu munți de gunoaie pe străzile din oraș.
Mulțumesc președintelui Consiliului Județean și prefectului județului Maramureș pentru implicarea în rezolvarea acestei probleme grave pentru Sighetu Marmației.” a menționat Daniela Onița Ivașcu, viceprimarul municipiului Sighetu Marmației

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.