DIGI RCS-RDS, Orange, Vodafone, Telekom: anunţul care schimbă totul pentru abonaţi

DIGI RCS-RDS, Orange, Vodafone, Telekom: anunţul care schimbă totul pentru abonaţi

DIGI RCS-RDS, Orange, Vodafone, Telekom, principalii operatori în telecomunicaţii din ţara noastră, au primit vineri seară o veste proastă de la ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici.

Mai exact, vineri seară, ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a anuntat într-o emisiune televizata ca DIGI RCS-RDS, Orange, Vodafone, Telekom şi restul companiilor, care sperau sa vada OUG 114/2018 anulata, sau modificata, ar trebui să nu mai spere la acest lucru in momentul de fata, potrivit idevice.ro.

Săptămâna aceasta Calin Popescu Tariceanu a dat de inteles ca a discutat cu prim-ministrul Romaniei, Viorica Dăncilă, si ca ar fi ajuns la o conluzie ca OUG 114/2018 ar trebui cel putin modificata, daca nu chiar prorogata. Companii din domeniul energetic, telecom, bancar, si nu numai, pun presiune pe Guvern sa renunte la multe prevederi, inclusiv taxa pe cifra de afaceri, care afecteaza DIGI RCS-RDS, Orange, Vodafone, Telekom şi alte companii, însă se pare ca asta nu se va întampla chiar atât de curând.sursa:realitatea.net

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.