DISPERARE sau TUPEU MAXIM: UN TANAR din Baia Mare A INCERCAT SA FURE DINTR-UN NON-STOP O BUCATA DE.. CAS (VIDEO CAMERA SUPRAVEGHERE)

DISPERARE sau TUPEU MAXIM: UN TANAR din Baia Mare A INCERCAT SA FURE DINTR-UN NON-STOP O BUCATA DE.. CAS (VIDEO CAMERA SUPRAVEGHERE)+FOTO

Aseara, 24 octombrie 2017, in jurul orei 21.50 la un magazin NonStop de pe raza municipiului Baia Mare s-a prezentat un tanar pentru a cumpara o punga cu seminte conform vasiledale.ro.

Odata ce vanzatoare s-a intors pentru a lua produsul cerut, individul a apucat o bucata de cas pe care l-a varat repede in buzunar.

DISPERARE sau TUPEU MAXIM: UN TANAR din Baia Mare A INCERCAT S…

DISPERARE sau TUPEU MAXIM: UN TANAR din Baia Mare A INCERCAT SA FURE DINTR-UN NON-STOP O BUCATA DE.. CAS (VIDEO CAMERA SUPRAVEGHERE)http://jurnalmm.ro/disperare-sau-tupeu-maxim-un-tanar-din-baia-mare-a-incercat-sa-fure-dintr-un-non-stop-o-bucata-de-cas-video-camera-supraveghere/

Publicată de Jurnalmm Maramures pe 25 Octombrie 2017

Noroc ca vanzatoare a observat ca lipseste cascavalul de pe tejghea si i-a cerut tanarului sa returneze bucata de cas furata. Vizibil rusinat, tanarul a bagat mana in buzunar si a inapoiat bunul furat.

Tentativa de furt a fost inregistrata pe camerele de supraveghere amplasate in magazinul Non-Stop.

Va reamintim ca in urma cu exact o luna doi indivizi au inselat vanatoarele cu o metoda mai putin intalnita si atunci totul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.