E oficial! Se ÎNCHID școlile! A fost făcut anunțul!

Toate școlile, grădinițele și liceele din Capitală vor fi închise, vineri, 31 mai 2019, cu oacazia vizitei Papei Francisc în România.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Super ofertaULTRA LAST MINUTE TUNISIA!!!

De asemenea, joi, 30 mai, cursurile vor fi suspendate parțial în unitățile de învățământ aflate în zona traseului principal al Suveranului Pontif. Decizia a fost luată de Inspectoratul Școlar, în cadrul unui comandament organizat la Primăria Municipiului București (PMB).

Toate școlile din Capitală sunt închise pe 31 mai

Inițial, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a propus ca unitățile de învățământ să fie închise închise, pe 31 mai, doar pe traseul pe care se va deplasa Papa Francisc, dar și cele aflate pe o rază de 1-2 kilometri. Cel care a anunțat că toate școlile, liceele și grădinițele vor fi închise pe 31 mai și doar parțial pe 30 mai a fost directorul general al Inspectoratului Școlar.

„Ținând cont de recomandările Poliției, vă propunem ca pentru data de vineri (31 mai, n.r.) să suspendăm cursurile în toate școlile din București, iar joi (30 mai, n.r.) să fie suspendate parțial. Vom demara procedurile pentru suspendarea cursurilor total pentru data de vineri”, a declarat inspectorul școlar general, Ioana Neacșu, în cadrul comandamentului de la PMB.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.