Edilii Maramureșului aduc un singur argument: proiecte finanțate în comunități

Primarul comunei Cernești, Nelu Șovre a declarat că votează Victor Ponta deoarece a dovedit că este un prim-ministru care a scos țara și economia din haosul lăsat de guvernarea Boc, a reparat o serie de nedreptăți și azi, România e scoasă din izolare. ”Victor Ponta este un prieten al maramureșenilor, al celor din Cernești, am reușit o serie de investiții în comună care nu erau posibile fără Guvernul Ponta. Acesta este motivul pentru care Cernești-ul votează Victor Ponta președinte”, a precizat edilul Nelu Șovre.

Primarul orașului Tăuții Măgherăuș, Anton Ardelean a explicat că-l dorește președinte pe Victor Ponta fiindcă nu mai vrea scandal. ”Acest președinte este un tânăr care unește, care a demonstrat că este perspicace, un om inventiv, un bun politician, un om cu vână de magistrat. Este demn, curajos, sever dar corect. Victor Ponta vrea să scoată țara din izolare, iar noi primarii vrem liniște și proiecte. Tinerii reprezintă viitorul, iar în Maramureș avem un exemplu, vicepreședintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea”, a precizat primarul din Tăuții Măgherăuș, Anton Ardelean.

Gabriela Tulbure, primarul din Seini nu a avut nevoie de timp să își caute cuvintele. Ea a arătat că, în numai doi ani, premierul a ajuns de două ori în Seini, lucru care nu l-a făcut niciun alt reprezentant al guvernelor anterioare. ”Guvernul Ponta ne-a scos din stadiul de comună și ne-a ajutat să devenim oraș. Avem patru contracte de finanțare, am reușit construcția rapidă a unui bloc ANL. Orașul nostru este azi un șantier pe care se lucrează și asta i-o datorăm lui Victor Ponta”, a arătat și primarul orașului Seini, Gabriela Tulbure.

Emoții mari și la Ulmeni, acolo unde joi, 30 octombrie s-a semnat contractul de finanțare al podului peste râul Someș. Primarul Lucian Morar a arătat că România are nevoie de un om care unește și nu de unul care dezbină, de un om care transmite mesaje de unitate. Noi, cei din Ulmeni, din Codru, de pe Someș, din Chioar trebuie să-l susținem pe Victor Ponta fiindcă ne ajută să realizăm un vis ce părea imposibil”, a declarat și Lucian Morar.

Valea Chioarului, prin primarul Ioan Burde, va vota Victor Ponta, deoarece este omul de echilibru, cel care a dovedit, în doi ani de zile, că știe să facă administrație la nivel național, că înțelege probleme comunităților. ”Prin fondurile pe care le-am primit de la nivel național Valea Chioarului renaște, așa că mesajul meu este unul: Victor Ponta președinte”, a precizat și primarul din Valea Chioarului.

Și primarul din Satulung, Bujorel Mureșan a explicat că locuitorii din Satulung au o singură opțiune pentru președinția României, Victor Ponta. ”De când este Victor Ponta prim-ministru, în Satulung am realizat foarte multe obiective, iar acum suntem o comună europeană. Trebuie să votăm Victor Ponta pentru a duce aceste obiective la bun sfârșit”, a arătat primarul Bujorel Mureșan.

Gavril Pop, primarul din Boiu Mare susține că el a venit cel mai motivat să fie alături de Victor Ponta în această confruntare pentru președinția României, pentru că cele mai multe investiții au fost în guvernarea PSD. ”Ce avem azi, ce proiecte sunt în derulare, cu câțiva ani în urmă păreau de domeniul fantasticului. Azi au devenit realitate și acesta este motivul pentru care țin neapărat ca Victor Ponta să fie președintele României.

Viceprimarul din Băiuț, Adrian Buda a precizat că un prim motiv pentru care îi va acorda votul președintelui Victor Ponta este acela că este tânăr și că România are nevoie de o schimbare. ”Comuna noastră a început să iasă din umbra altor guvernări, iar acest lucru a fost posibil doar cu Victor Ponta în fruntea actualului Guvern”, susține și Adrian Buda.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.