Europarlamentarul Renate Weber a vizitat zilele trecute Maramureșul: ,, ALDE si-a propus sa lucram pentru o Europa a standardelor egale, o Europa nediscrimatorie”

Europarlamentarul Renate Weber a vizitat zilele trecute Maramureșul: ,, ALDE si-a propus sa lucram pentru o Europa a standardelor egale, o Europa nediscrimatorie”
Europarlamentarul Renate Weber a vizitat zilele trecute orasul nostru, ocazie cu care a sustinut o conferinta de presa.
,, Este fundamental ca in viitorul Parlament European sa mearga deputati care tin la acest proiect european” a declarat Renate Weber. Renate Weber a mai declarat ca:,, ALDE si-a propus sa lucram pentru o Europa a standardelor egale, o Europa nediscrimatorie”. Renate Weber a adus in discutie si subventia fermierilor romani, care trebuie sa fie la nivelul altor fermieri din U. E.
In alta ordine de idei, Weber, a spus ca :,, Romania trebuie sa fie respectata si pentru institutiile pe care le are’ ‘. Nu putea lipsi din discutie nici subiectul Brexit. ,, Problema cea mai mare pe care o vad eu, si pe care o vede si ALDE este legata de eventualele abuzuri care s-ar putea produce la adresa lucratorilor europeni, care nu sunt cetateni britanici, inclusiv cei romani”.
Mesajul europarlamentarului Renate Weber a fost ca romanii sa se prezinte la vot. Despre Schengen, Weber a declarat:,, Intotdeauna Parlamentul European a sprijinit intrarea Romaniei si Bulgariei in Schengen”. Dar, a adaugat :,, Decizia se ia de catre Consiliu, adica de catre guvernele statelor membre; acolo unde e un vetos-a oprit totul si suntem in aceasta situatie si va trebui sa deblocam povestea aceasta cu Olanda. Eu cel putin asa as aborda-o” A comentat si introducerea unui salariu minim european,declarandu-se sceptica ca acest lucru se va realiza.
Nu putea lipsi subiectul Baia Mare-capitala tineretului din Uniunea Europeana in competitie fiind inscris si orasul nostru. Decizia va fi luata la sfarsitul anului acestuia. ,, Ar fi un lucru extraordinar pentru Baia Mare. Daca Baia Mare reuseste sa devina capitala europeana a tineretului este un mesaj fantastic pentru investitori”. a spus Renate Weber.
Cat despre justitie si despre ex-ministrul Tudorel Toader, europarlamentarul a afirmat:,, Eu personal l-am apreciat pe domnul Toader, a facut multe lucruri bune cat timp a fost in fruntea ministerului. In finalul conferintei presedintele ALDE Maramures a reamintit celor prezenti sloganul partidului:,, Eu respect Romania”.
Realizat la comanda ALDE , Cod mandatar financiar 41190002
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.