Gabriel Zetea, președinte PSD Maramureș: ”Sărbătoarea din Botiza se impune ca unul dintre evenimentele reprezentative ale județului”

Vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea s-a aflat duminică, 17 august, la sărbătoarea ”Pentru mândra din Botiza”, în urma invitației lansate de primarul comunei, Florea Poenar.

”Am participat la una dintre cele mai frumoase manifestări organizată de administrațiile publice locale din județul Maramureș, alături de Autoritatea Națională pentru Tineret. Sărbătoarea ”Pentru mândra din Botiza” se impune, an de an, ca unul dintre evenimentele reprezentative ale județului. Eforturile comunităților locale au fost încununate și în acest an de un succes remarcabil. Dacă ne referim la faptul că Maramureșul trebuie să facă eforturi pentru menținerea tradițiilor în ceea ce privește cântecul și jocul tradițional, atunci Botiza atinge acest obiectiv. Am văzut puține locuri în județ unde spiritul maramureșean trăiește încă atât de intens și unde oamenii sunt atât de fericiți că duc mai departe, cu mândrie, originea de maramureșean”, a declarat președinele PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.