Gestul căpitanului!

hcmaGestul căpitanului!

HCM Baia Mare a debutat în noul sezon,în fața propriilor suporteri, jucând un meci în compania echipei SCM Craiova.

A fost ocazia suporterilor de a vedea la lucru și noile achiziții: Gabriela Perianu,Katarina Jezic, Mădălina Zamfirescu,Ionica Munteanu,Gabriela Mihalschi-Preda,Anamaria Tănăsie și Patricia Vizitiu.Franțuzoaica Alisson Pineau a luat loc doar în tribună fiind ușor accidentată.

Meciul s-a desfăsurat în cadrul unui Patrulater la care mai participă echipa slovacă Iuventa Mihalovce,campioana Slovaciei si nou-promovata HC Alba Sebeș.

Partida a fost la discreția gazdeor care, cu excepția primelor minute, au dominat partida câstigând în final cu scorul de 33-17.

În timpul partidei HCM-ului cu Craiova s-a petrecut un fapt mai puțin observat de către cei din tribune.

Mădălina Zamfirescu,jucătoarea HCM-ului,a fost împrumutată după transferul de la Ploiești la echipa din Craiova și n-a apucat să joace nici un minut pentru echipa din Baia Mare,în fața fanilor băimăreni. Cu aproximativ 12 minute înainte de final, Mădălina a fost trimisă în teren de către antrenorii Roșca și Băban.

Deși este o jucătoare extrem de talentată,puternică și ambițioasă n-a scăpat de tracul debutului în fața propriilor suporteri comițând câteva inexactități având parte și de o eliminare. În timp ce-si ispășea,pe bancă,exilul celor două minute s-a apropiat de ea căpitanul echipei, Valentina Ardean Elisei care, cu calm și blândețe, a luat-o pe după umeri si-a încurajat-o:

-Stai liniștită, nu-i nimic.Așa este la orice început,toate mai și greșim.Nu trebuie să ai emoții, lasă inhibiția la o parte și joacă așa cum știi tu,la valoarea ta .

Cuvinte spuse din inimă de către o persoană cu o mare experiență competițională, cuvinte care si-au atins scopul astfel că după reintrarea în teren Madălina a marcat un gol superb(o aruncare care a explodat,pur și simplu, în poarta craioveană).

Felicitări Valentina Ardean Elisei pentru gestul tău, succes Mădălina Zamfirescu !

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.