Întrebarea care l-a pus în dificultate pe Cosmin Contra, la primul meci oficial ca selecţioner a ROMÂNIEI, adresată de JurnalMM. VEZI ce a cerut CONTRA să primească de la Baia Mare. VIDEO+FOTO

În cadrul conferinței de presă organizată la finalul meciului România cu Kazahstan, scor 3-1,antrenorul naționalei Cosmin Contra, deși nu mai avea  voce, a răspuns la întrebările adresate de jurnaliști, cu umor și multă prezență de spirit.

Deoarece numărul de întrebări era limitat, reporterul de la JurnalMM  Maramureș, l-a rugat dacă poate să-i adreseze și el o întrebare. Selecționerul i-a răspuns că are și el o rugăminte pentru  jurnalistul băimărean : „Eşti de la Baia Mare? Ai adus şi palincă? Păi, atunci ne rezolvăm repede, dacă ai adus şi palincă„.

Întrebarea adresată de jurnalistul nostru l-a surprins pe  antrenor, prin care se dorea să se știe dacă Cosmin Contra, în calitate de selecționer a naționalei, va ține de scaun ca și Christoph Daum sau va renunța , de bunăvoie, din spirit patriotic la funcția de antrenor, în cazul unor eșecuri repetate: „Dacă nu vei avea rezultatele dorite, îţi vei da demisia de la echipa naţională, sau vei tine de scaun ca si Cristof  Daum?”.

Cosmin Contra,  plin de zâmbet a răspuns : „Tocmai ce-am câştigat. Deja îmi ceri demisia?”.

Maramureș Jurnal îi va onora rugămintea, astfel la următorul meci al naționalei disputat acasă, selecționerul va primi pălinca cerută și promisă.


„Vin tocmai de la Baia Mare!” VIDEO GENIAL! Contra a fost intrebat de DEMISIE dupa primul meci la nationala: „Ai adus si palinca? Ne rezolvam toti!” pe www.sport.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.