Kangoo Jumps cu Kinga Sebestyen, la Fărcașa. FOTO

Kangoo Jumps cu Kinga Sebestyen, la Fărcașa. FOTO

Kinga Sebestyén , National Trainer Coordinator , instructor de aerobic, step, fitball, pilates, prezentator internaţional de „Kangoo Jumps” (fiind și cea care a adus această metodă de aerobic în România),  lector la Federaţia Română “Sportul pentru Toţi” a poposit sâmbătă 11 februarie 2017 în Fărcașa, la invitația Andreei și lui Dan Bura, organizatorii evenimentului „Valentine*s Kangoo Party”.

Alături de Kinga au sosit la Fărcașa instructori de Kangoo Jumps, practicanți ai acestui sport din Baia Mare, Sighetu Marmației, Miercurea Ciuc, Carei, Satu Mare, Cluj Napoca, Rădăuți, Bistrița și Dej.

Au fost prezente aproape 200 de persoane , unii începători, alții avansați dar și persoane care au încălțat pentru prima dată ghetele speciale de sărit.

Sedința de antrenament coordonată de Kinga Sebestyen și ajutată de instructorii Andreea Bura de la Kangoo Club Fărcașa și Noemi Gurza de la Fit Expert Baia Mare s-a întins pe parcursul a 80 de minute(cu pauze de hidratare) tinându-i în priză pe domnii și doamnele care au dorit să ardă caloriile într-un mod plăcut.

Pentru că evenimentul s-a desfășurat sub semnul iubirii ,Kinga Sebestyen a ținut să premieze cu diferite obiecte cuplurile care au participat împreună la această manifestare.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.