Lucian Morar: ”Gabriel Zetea, vicepreședintele Consiliului Județean este unul dintre cei care s-au implicat efectiv în acest proiect”

Conform declarației oferite de primarul orașului Ulmeni, Lucian Morar, doi oameni și-au adus cu adevărat aportul la realizarea acestui obiectiv. ”Vreau să spun, cu subiect și predicat, că doi oameni la nivel de Maramureș s-au implicat direct pentru ca visul nostru să devină realitate.

Este vorba despre vicepreședintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea și consilierul județean și președinte al UNPR Maramureș, Emil Ambruș. Vicepreședintele CJ, Gabriel Zetea este cel care a făcut legătura cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. Au mai fost și alții care au încercat să ne ajute, însă cei pe care i-am nominalizat sunt cu adevărat promotorii acestui proiect”, a arătat Lucian Morar, edilul orașului Ulmeni.

Loading...

2 COMENTARII

  1. Tot respectul fata de domnul Gabriel Zetea ,intr-adevar pune mult suflet pentru dezvoltarea judetului.

  2. Peste 20 de ani de asteptare a acestui moment, multe promisiuni ale multor politicieni trecuti prin campanii electorale dar fara concretizare.
    Felicitari primarului nostru Lucian Morar si multumiri celor care ne-au sprijinit pentru ca azi sa facem primul pas in realizarea acestui important obiectiv la Ulmeni, podul peste raul Somes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.