Mâine, cu începere de la ora 18:00, HCM Minaur va juca cu CSM Focșani 2007!

minaur2Mâine, începând cu ora 18:00, HCM Minaur întâlnește pe teren propriu pe nou-promovata CSM Focșani 2007. Echipa din Focșani este prima nou-promovată cu care va juca HCM Minaur în acest sezon pe teren propriu. Până acum, HCM Minaur a evoluat doar împotriva CSM-ului din Ploiești, în deplasare. Intrarea spectatorilor la meciul de mâine va fi gratuită.

Meciul de mâine va fi pentru HCM Minaur ultimul pe teren propriu dintr-o serie de patru jocuri consecutive în Sala Polivalentă “Lascăr Pană”, după victoriile cu Motor Zaporozhye și Potaissa Turda, respectiv egalul din ultimul joc în EHF Velux Champions League, 31-31 cu Kadetten Schaffhausen. CSM Focșani 2007 vine la Baia Mare după ce, în ultimul său joc de campionat a obținut prima victorie din istorie în Liga Națională, scor 27-25, în fața unei alte nou-promovate, CSM Ploiești.

În clasamentul actual, HCM Minaur ocupă locul nouă, cu opt puncte în șapte jocuri, în timp ce oaspeții noștri de mâine ocupă penultima poziție, cu doar trei puncte, obținute în etapa precedentă.

Meciul de mâine va fi arbitrat de cuplul Ifrim – Ilisei (ambii din Neamț), în timp ce observator din partea Federației Române de Handbal va fi domnul Bejinariu, din Argeș

sursa:minaur.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.