Minivacanţă cu peripeţii

În aceste zile geroase, când conform tradiţiei se stă la gura sobei şi sunt depănate poveşti, unii cetăţeni aleg să se ocupe de alte treburi, contrare prevederilor legale, determinând intervenţia oamenilor legii. În acest sens amintim următoarele exemple:

În data de 20 ianuarie a.c., la  ora 15.50, în localitatea Sighetu Marmaţiei, pe strada Câmpu Negru, jandarmii din cadrul echipei de intervenţie, au surprins 5 persoane cu 5 căruţe încărcate cu material lemnos. Aceştia nu au putut să prezinte documentele de provenienţă pentru acel material, fapt pentru care au fost rugaţi să îi însoţească pe jandarmi la cel mai apropiat loc specificat de reprezentantul Ocolului Silvic Mara,  unde să poată fi depozitat materialul lemnos în vederea confiscării. Acestor persoane le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale cu amenzi în valoare de 2.000 lei fiecăruia.

În seara zilei de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 20:05, jandarmul din cadrul patrulei mixte de ordine publică de pe raza municipiului Baia Mare, a aplicat o sancţiune contravenţională  cu amendă în valoare de 200 lei, unui cetăţean de sex masculin în vârstă de 37 de ani din Baia Mare care aflându-se la domiciliul său, de pe strada Pârâului, a provocat scandal certându-se cu concubina lui, adresându-i cuvinte jignitoare şi vulgare, tulburând liniştea locatarilor.

În de 23 ianuarie a.c., în jurul orei 00:30, jandarmii din compunerea patrulei independente de ordine publică de pe raza localităţii Baia Mare, au aplicat două sancţiuni  contravenţionale cu amenzi în valoare totală de 1.200 lei, la doi fraţi din Baia Mare care, aflându-se pe strada Şcolii numărul 1, în incinta localului „IMBISS” , s-au deplasat la masa altui tânăr, căruia i-au adresat injurii şi au încercat să îl lovească fără motiv.

Jandarmeria Maramureş aduce mulţumiri cetăţenilor care au înţeles necesitatea măsurilor preventive care au fost adoptate.

          Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.