Moş Nicolae a adus cadouri la secţia de minihandbal a clubului HCM Baia Mare

061214jun1_bCentrul de copii şi juniori al clubului HCM Baia Mare a organizat Cupa Moş Nicolae la minihandbal, competitive la care au participat 4 echipe de junioare născute în 2004 şi mai mici. Au evoluat două echipe din Baia Sprie (antrenor Horia Crişan) şi două din Baia Mare (antrenori Ana Nicoară şi Dumitru Sechel).
La finalul turneului a avut loc un joc de handbal în care au evoluat în echipe mixte cele mai mici junioare de la HCM şi handbalistele din echipa de senioare.
La festivitatea de premiere s-au acordat premii speciale şi cadouri din partea lui Moş Nicolae.

061214jun2_bCupa Moş Nicolae a fost câştigată de echipa HCM A Baia Mare, învingătoare cu 20-3 în finala cu HCM A Baia Sprie. S-au acordat următoarele premii speciale: Taisia Turdeanu – cea mai tehnică jucătoare, Maria Groşan – golgeteră (12 goluri marcate), Anamaria Ciocotişan – cel mai bun portar şi Riana Rusu (data naşterii: 26.07.2007) – cea mai tânără jucătoare.

061214jun4_bAlături de fetiţele din grupele de minihandbal au evoluat şi câteva din jucătoarele senioare: Melinda Geiger, Eliza Buceschi, Lois Abbingh, Luciana Marin, Gabriella Szücs, Geta Diniş Vârtic, Timea Tătar, Bianca Tiron şi Claudia Cetăţeanu. La finalul acestei acţiuni junioarele din Baia Sprie le-au colindat pe senioare şi le-au urat mult succes în campionat şi în Liga Campionilor.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.