Percheziţie domiciliară desfăşurată de către poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş

perchezitii-Azi, 18 noiembrie, între orele 08,00-10,00 poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară la locuinţa unei persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos.

În cursul lunii mai a.c., bănuitul a reţinut datele de pe cardul bancar al colegului său de serviciu, după care le-a folosit în mod neautorizat şi repetat, pe reţeaua internet, în vederea achitării serviciilor prestate de anumiţi comercianţi acceptanţi ori intermediari, în valoare de 3.700 lei.

Cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuate, au fost identificate şi ridicate mai multe bunuri, respectiv un laptop, şase hard disk-uri şi două telefoane mobile.

Sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, se efectuează în continuare cercetări faţă de bărbatul de 28 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.