Percheziții de AMPLOARE: Polițiștii au găsit un adevărat arsenal de arme și muniție deținut fără drept de un bărbat. FOTO

Polițiștii au descoperit și ridicat mai multe arme și muniții deținute fără drept de un bărbat.

La data de 8 septembrie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au efectuat trei percheziții domiciliare, pe raza județului Bihor, pentru documentarea activității infracționale a unui bărbat, de 32 de ani, din Ștei, bănuit de comiterea infracțiunii de contrabandă calificată.

Astfel, la una dintre percheziții polițiștii au descoperit și ridicat o armă neletală scurtă, cu gaz, calibru 4.5 mm, deținută fără drept, încărcătorul acesteia, 109 alice din plumb pentru aceasta, 14 tuburi CO2, două arcuri cu scripeți profesionale cu accesoriile aferente, o arbaletă, 48 de săgeți pentru arbalete și arc deținute tot fără drept, patru lunete pentru arbalete, 65 de vârfuri metalice pentru săgeți de arc sau arbaletă și diverse subansamble și accesorii pentru arc cu scripeți și arbaletă.

Bărbatul este bănuit că, în perioada mai – iulie a.c., ar fi introdus în țară fără drept bunurile descoperite urma percheziției.

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările în cauză sub coordonarea Parchetului de lângă Judecătoria Beiuș pentru documentarea activități infracționale în cauză.

 

 

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.