Pilotul baimarean David Tarta de 3 ori pe podium la Cupa Muntii Rodnei

Pilotul baimarean David Tarta a terminat cu bine si cu victorie Rally Raid ,,Cupa Muntii Rodnei”.
O competitie pe cinste… ceva extraordinar si de neuitat.
Un traseu nemaipomenit de spectaculos dar si foarte periculos. Au fost solicitate la maxim atat masinile cat si pilotii si copilotii.
Etapa a avut si proba de noapte pe traseul ,,Alpina Blazna”. Distanta probelor speciale au ajuns la 70 de km. Rezultatele obtinute de  echipajul: David Tarta si Hajos Attila au fost mult peste asteptari!!!
Vineri locul 3 , sambata locul 1, iar la general s-au clasat pe locul 2.
David Tarta a declarat la final „ Sunt foarte bucuros ca am putut sa particip la aceasta competitiede Rally Raid organizat pe doua trasee pe macadam, una de 6 km si una de 12 km. Cand am ajuns in Rodna si am vazut traseul foarte frumos dar si pe atat de dificil si echipajele aliniate la start n-am mai avut nici o speranta de podium.
Am avut onoarea sa-l am in dreapta mea ca navigator, pe Hajos Attila, un pilot si navigator cu experienta si astfel terminand ambele zile pe podim cu un loc 3 si un loc 1iar la general obtinand locul 2.
In timpul concursului am avut parte de ploaie, zapada, ceata si chiar un pic de soare. Proba de noapte pentru mine a fost ceva nou. Ma bucur ca masina a rezistat chiar daca a fost foarte solicitata.
Multumesc organizatorilor pentru sansa si increderea pe care mi-au acordat-o la 12 ani de a participa la un asa eveniment”.
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.