PROGNOZA METEO. Se răceşte accentuat şi revin ploile în România. Cum va fi vremea în fiecare regiune a ţării

PROGNOZA METEO. Se răceşte accentuat şi revin ploile în România. Cum va fi vremea în fiecare regiune a ţării

Meteorologii anunţă că vremea se va răci accentuat, în zilele următoare, ploile făcându-şi din nou apariţia în mai multe zone.
Vremea se va răci accentuat în majoritatea zonelor.

În cursul zilei cerul va fi variabil în vest şi nord-vest, dar cu înnorări persistente în rest, iar local în centrul și sud-estul țării, va ploua slab. Noaptea nebulozitatea va fi în extindere şi vor cadea precipitaţii mixte în regiunile nordice şi ploi în est şi centru şi izolat în restul teritoriului. La munte precipitațiile, în general slabe, vor fi mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe timpul zilei pe crestele montane și local în regiunile sudice și sud-estice, precum și în cele din extremitatea de vest a ţării.Temperaturile maxime se vor încadra între 7…8 grade in estul Transilvaniei și 17…18 grade în sudul Banatului și în vestul Olteniei; minimele termice vor fi cuprinse între -1 și 7 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea se va răci accentuat, astfel maximele vor fi in jur de 11 grade. Cerul va fi noros şi trecător, îndeosebi noaptea, va ploua slab. Mai ales în prima parte a zilei vântul va sufla moderat, cu unele intensificări. Minima termică va fi de 5…6 grade.

PROGNOZA MATEO DUMINICA 26 MARTIE. Vremea va continua să se răcească uşor, astfel încât regimul termic va fi caracterizat de valori mai scăzute decât cele normale pentru ultima decadă a lunii martie. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 grade in depresiuni și 14 grade in sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 și 5 grade. Peste zi vor fi înnorări și în cea mai mare parte a țării vor fi precipitații, pe arii restrânse moderate cantitativ. În nord și în centru acestea vor fi mixte, la munte mai ales ninsori, iar în restul teritoriului va ploua. În cursul nopţii aria de nebulozitate şi precipitaţii va fi în restrângere către sud şi est, în timp ce în regiunile intracarpatice spre sfârşitul intervalului, local se va produce brumă. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în majoritatea zonelor, viteze mai mari urmând a se înregistra pe crestele montane.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi predominant închisă, iar valorile termice mai scăzute decât cele normale in aceasta perioada. Temporar va ploua, iar vântul va avea ceva intensificari. Temperatura maximă va fi de 9…10 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 2 grade.

PROGNOZA METEO LUNI 27 MARTIE. Cerul va fi variabil cu înnorări, în cursul zilei, în sud, in est și parțial in centru unde, pe arii restrânse, vor fi ploi slabe, iar la munte și ninsori. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană, dar și în Moldova, Dobrogea și Bărăgan. Regimul termic, în general, sub cel normal în acestă perioadă din an, în mare parte din țară, va fi caracterizat de temperaturi maxime ce se vor încadra între 7 și 15 grade și minime între -5 și 5 grade. La sfârșitul nopții, se va produce brumă, local în Transilvania și Maramureș, pe spații mici în Crișana și în Banat și izolat în restul teritoriului. În zonele joase de relief, vor fi condiții de ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va avea înnorări, în cursul zilei când, vor fi condiții de ploaie slabă, apoi va deveni variabil. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă va fi de 2…3 grade, ușor mai coborâtă în zona preorășenească, unde, la sfârșitul nopții, vor fi condiții de brumă. Dimineața, trecător posibil să se formeze ceață.

PROGNOZA METEO MARTI 28 MARTIE. Vremea se va încălzi, iar ca aspect va fi în general frumoasă cu cerul variabil spre mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări în estul țării și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 18 grade, iar cele minime între 1 și 7 grade, mai scăzute în depresiuni, unde se va produce brumă. În zonele joase de relief, dimineața vor fi condiții de ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea se va încălzi și va fi în general frumoasă. În condițiile unui cer variabil spre mai mult senin, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 16 grade, iar cea minimă va fi de 3…4 grade, din nou mai scăzută în zona preorășenească. Vântul va sufla slab până la moderat. Dimineața, vor fi condiții de ceață.

TENDINŢA De miercuri pana vineri temperatura aerului va mai crește, până la valori peste cele normale la sfârșitul lunii martie. Ca aspect, vremea va fi în general frumoasă.

sursa:romaniatv.net

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.