Sa vina Cupa………..in Baia Mare

STIINTA-BAIA-MARE-001Ultimul meci pentru rugbyistii baimareni din anul acesta. Un meci foarte important. Finala Cupei Romaniei.Echipa adversa, RCM Timisoara disputa cel mai important meci de anul acesta, in fata campionilor, Stiinta Baia Mare. Miza este mare tinand cont de trofeul pus in joc.Baimarenii nu concep decat victoria. Sportul maramuresean, pas cu pas, incepe sa se impuna pe plan national. Cat si pe plan international.

Rugby-ul baimarean are nevoie de Cupa Romaniei. Echipa baimareana a castigat titlul de campioana prin castigarea Cupei Romaniei ar avea in vitrina, eventul. Stiinta Baia Mare este pregatita sa ne ofere clipe magice, pentru toti aceia care iubesc sportul de performanta.

De-a lungul timpului echipa aceasta ne-a oferit momente de bucurie. Cand sportul maramuresean, trecea printr-o perioada nefasta, echipa orasului de rugby, era printre primele echipe  din Romania. Aproape de podium, sau chiar pe podium. Echipa de rugby a trecut prin momente dramatice, ajungang sa treaca printr-un infern. Dar a renascut ca si pasarea Phoenix. Iubitorii rugby-ului  maramuresean au fost langa echipa si azi Baia Mare se mandreste cu o mare echipa. Campioana Romaniei. Este o dovada de mandrie, sa fii cunoscut pe plan national, pe plan international, prin sport, prin performanta. Baia Mare iubeste performanta.Oficialitatile de la centru, ajungand aici vorbesc in termeni laudativi, cum este perceput si sustinut sportul maramuresean.Nici un judet din apropierea noastra nu are performantele noastre sportive actuale la nivelul . Echipa de rujudetului nostru.Echipa de rugby poate obtine eventul, asa cum il are echipa de handbal feminin.

Sportul poate avea viitor in orasul acesta doar daca va exista un bun pareneriat public-privat.

Suporterii vor fi langa echipa de rugby la acest meci, fie la televizor, cei multi, fie pe stadion, mai putini. Sustinand aceasta echipa. Echipa care mereu a tinut intotdeauna la marea performanta. Hai Stiinta!

Inca ceva. Cupa Mondiala la rugby se apropie.Speram sa fie cat mai multi jucatori de la Stiinta Baia Mare la aceasta competitie grandioasa. Baia Mare este un pol de putere al sportului romanesc. Sportul trebuie sustinut. Haide Stiinta!

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.