Şomcuta Mare: Amenzi de 92 000 de lei aplicate de poliţiştii de investigare a criminalităţii economice

Ieri, 19 septembrie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au organizat şi executat o acţiune pentru prevenirea, descoperirea  şi combaterea faptelor ilicite săvârşite în domeniul evaziunii fiscale, a produselor agroalimentare și pe linia contrebandei cu produse din tutun.

Astfel, într-o singură zi au fost verificate 37 de societăţi comerciale şi 5 persoane fizice, din zona Şomcuta Mare. În cadrul verificărilor a fost constatată o infracţiune de contrabandă şi au fost aplicate şapte sancţiuni contravenţionale pentru abateri de la prevederile Legii Nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite. Valoarea amenzilor a fost de 92.000 de lei.

Totodată au fost confiscate ţigări de contrabandă, mai multe kg de carne şi produse alimentare cu termenul de valabilitate expirat.

În continuare, sub coordonarea procurorului de caz, se efectuează acte de urmărire penală în vederea administrării probatoriului şi tragerii la răspundere a persoanelor implicate în comiterea infracţiunii de contrabandă.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.