Spiritul Crăciunului la S.C. URBIS S.A. Baia Mare

colindatori sc lucian blagaSpiritul Crăciunului s-a făcut simțit din nou la S.C. URBIS S.A. Baia Mare. Mai multe grupuri de colindători au trecut pragul unității, primite cu bucurie de către conducerea și angajații societății. Tonul l-au dat copiii de la Școala Gimnazială ”Lucian Baga” din Baia Mare, urmați de corul Inspectoratului de Jandarmi Județean ”Pintea Viteazul” Maramureș.

Pompierii din Corul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș i-au colindat și ei pe angajații societății, care au fost încântați de repertoriul militarilor.

Soliștii Ansamblului Folcloric Național ”Transilvania” din Baia Mare, adevărați profesioniști ai cântului popular maramureșean au susținut un miniconcert de colinde tradiționale românești.

De o surpriză muzicală de excepție a avut parte conducerea S.C. URBIS S.A. Colindul inedit al fanfarei municipale Millennium Band a răsunat în sala festivă ”Gheorghe Pop de Băsești. Dirijorul orchestrei, Florian Mătăsaru, şi-a asumat rolul de Moş Crăciun, dând verde muzicii din baghetă, iar soprana Cristina Ioan Bodea a fost încă odată la înălţime, aducând în sufletele angajaților spiritul Crăciunului.

Conducerea S.C. URBIS S.A. a fost colindată și de reprezentanți ai Filialei Maramureș a Asociației Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere proveniți din Ministerul Apărării Naționale și ai M.A.I.

Grupul de colindători din comuna Șișești a venit să ureze sărbători fericite conducerii S.C. URBIS S.A. oferind un recital de colinde tradiționale românești.

Colindătorii au impresionat personalul S.C. URBIS S.A. prin minunatele lor colinde. Au plecat cu promisiunea că vor veni în fiecare an să ne colinde. Conducerea S.C. URBIS S.A. le-a mulțumit colindătorilor și i-a răsplătit conform tradiției.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.