Trucul pe care trebuie să îl știe orice gospodină. Cum să decojești roșiile în timp record

Roșiile sunt vedetele bucătăriei. Aceste alimente se prepară în nenumărate feluri, iar de cele mai multe ori trebuie decojite și mărunțite.

Orice gospodină știe însă că roșiile nu sunt deloc ușor de curățat de coajă însă noi venim cu un truc simplu și ușor care te va scăpa de grijă într-o clipă.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Oferte Speciale pentru Revelion in Tara si in Strainatate!

Profită acum: Vara în luna februarie

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Spală roșiile, rupe-le codițele înainte și folosește un vas special pentru microunde să le încălzești. Pune roșiile într-un bol potrivit pentru microunde și taie-le în cruce la vârf.

Dacă omiți să le le tai, riști să explodeze în cuptor și să pierzi o mulțime de timp încercând să cureți zeama roșie și semințele lipite pe pereții cuptorului.

Mai mult decât atât, crestătura tip cruce te ajută să decojești roșiile foarte ușor, după ce coaja s-a încălzit și s-a desprins de pulpă, așa cum vezi în clipul nostru de mai sus. Dacă nu ai cuptor cu microunde, poți decoji roșiile folosind apa clocotită. Taie roșiile în cruce la vârf, să ajuți coaja să se desprindă ușor, apoi scufundă-le timp de un minut în apa care clocotește deja. După aceea, pune-le într-un bol cu apă rece cu gheață, să se răcească brusc și să se decojească mai ușor.

Dacă decojești roșiile ca pe niște mere, așa cum vezi și în clipul nostru, poți răsuci fâșiile subțiri de coajă pentru a forma mici flori sau trandafiri pentru platourile cu aperitive.

Oricât de gustoase ar fi pateurile sau bruschetele tale, câteva elemente de decor vor face gustarea mai apetisantă.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.