Vezi care este oferta locurilor de muncă în Baia Mare și Maramureș!

locuri-de-munca-clujAgenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Maramureș pune la bătate, în aceste zile, 407 locuri de muncă în Maramureș. Ca de fiecare dată, oferta cea mai variată este în municipiul reședință de județ, Baia Mare, însă oferte sunt și în Sighetu Marmației sau alte localități.

Astfel, în Baia Mare se caută agenți vânzări, agent de poliție comunitară, agent turism de afaceri. Se scot la concurs și posturi de ambalator manual, asistent comercial, barman, brutar, bucătar, cameristă pentru hotel, precum și confecționer îmbrăcăminte din piele și înlocuitori, după comandă, confecționer, prelucrător în industria textilă, confecționer, asamblor articole din textile, confecționer-montator tâmplărie din aluminiu și mase plastice, cu geam termoizolator.

Posturi de consilieri în instituții publice, farmaciști și inspector de specialitate în administrația publică

Se caută și doi consilieri în instituții publice, dar și constructor structuri monolite, designer grafică (cu studii superioare), dulgher (exclusiv restaurator), electrician constructor instalator aparatură de măsură și control, instalator constructor montator aparataj și cabluri de joasă tensiune, electrician echipamente electrice și energetice, electrician în construcții. La bătaie se pun și două posturi de farmacist, dar și pentru fasanator produse ceramice, femeie de serviciu, fierar betonist, finisor terasamente, frezor universal, funcționar informații clienți, gestionar depozit, gospodar, încasator și cititor contoare de energie electrică, gaz, apă. La mare căutare sunt și inginerii, iar posturile sunt pentru inginer de cercetare în construcții civile, industriale și agricole, inginer electroenergetică, inginer instalații pentru construcții, inginer mecanic, inginer-șef transporturi, inspector de specialitate în administrația publică. Se mai caută lăcătuș mecanic, lăcătuș mecanic de întreținere și reparații universale, lăcătuș montator, lucrător bucătărie, lucrător comercial, macaragiu, manipulant mărfuri, marcator piese, mașinist la mașini pentru terasamente, mecanic utilaj, muncitor necalificat în industria confecțiilor, muncitor necalificat la asamblarea produselor solide și semisolide, muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor, muncitor necalificat la demolarea clădirilor, muncitor necalificat la întreținerea de drumuri. Sunt posturi și pentru operator confecționer industrial îmbrăcăminte din țesuturi, tricotaje, materiale sintetice, operator la mașini-unelte cu comandă numerică, operator xerox, ospătar, patiser, proiectant inginer mecanic.

La concurs se scoate un post de recepționer de hotel și un post de secretar asistent de director

 Tot la AJOFM Maramureș a fost înregistrat ca vacant un post de recepționer de hotel, unul de secretar asistent de director, dar și de șef birou, respectiv șef birou instituție publică. Se mai caută șef raion/ adjunct mărfuri alimentare/nealimentare, șef serviciu instituție publică, șofer autocamion pe mașină de mare tonaj, spălător vehicule, stivuitorist, strungar universal, sudor, tâmplar universal, turnător produse ceramice, vânzător, vopsitor, zidar rosator-tencuitor, zugrav.

Oferte variate în Sighetu Marmației! Se caută și un contabil, doi medici veterinari, o secretară dactilografă

 Și în Sighetu Marmației, cel de-al doilea municipiul al județului, oferta de muncă este destul de variantă. Astfel, sunt posturi de barman, bucătar, confecționer jucării, confecționer, prelucrător în industria textilă, confecționer-asamblor articole din textile, confecționer montator tâmplărie din aluminiu și mase plastice, contabil, farmacist, femeie de serviciu, frezor-îmbinator furnire tehnice, galvanizator, inginer mașini-unelte, instalator rețele termice și sanitare, lăcătuș mecanic de întreținere și reparații universale, lucrător comercial, manipulant mărfuri. Se caută și doi medici veterinari, montatori plafoane și pereți din ghips, presator metale la rece, presator, ambutisor la cald, secretară dactilografă, șef coloană auto, stuvuitorist, tăietor confecții, tapițer, tehnician economist, vânzător. În Târgu Lăpuș se caută ospătari, muncitori necalificați la asamblarea pieselor, lucrător bucătărie, în timp ce în Vadu Izei există un post de tapițer, iar în Bârsana unul de contabil.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.