Vezi ce trebuie să faci ca să atragi banii în viața ta! Trucul cu sare sau orez dă roade imediat

Vezi ce trebuie să faci ca să atragi banii în viața ta! Trucul cu sare sau orez dă roade imediat

Primul și cel mai important lucru pe care trebuie să îl faci este să ai grijă ca niciodată să nu cheltui și ultimul ban din casă sau din portofel. Se spune că banul atrage banul și sărăcia atrage sărăcie.

Dacă vrei să mergbsi în vacanță sau pleci la drum lung, atunci ai mereu grijă să lași în casă niște bani.

CUM ATRAGI BANII ÎN VIAȚA TA

Poartă în portofel solzi de pește, grâu, orez sau un trifoi cu patru foi, simboluri care atrag norocul, banii și prosperitatea în viața ta. Un talisman la fel de norocos este să ai asupra ta o monedă găurită sau o bancnotă împăturită în trei.

Începe ziua de luni rugând pe cineva să îți dea o sumă mică de bani, chiar dacă este vorba doar de un leu. Se spune că dacă primești bani de la prima oră, atunci cu siguranță îți va merge bine toată ziua.

Alungă ghinionul din viața ta prin reparatul…țevilor! Se spune că un robinet care curge sau o țeavă din care picură apă sunt semne de ghinion, ce țin banii departe de tine.

Un alt sfat ca să atragi banii și norocul în viața ta este să ai mereu un copăcel cu bani în casă. Îl poți cumpăra din magazinele de cadouri, iar efectul vine imediat.

Nu pierde mărunțișul, ci pune-l într-un borcan și adună-l, căci așa atragi norocul în viața ta și banii. Și nu uita de cel mai simplu truc: să pui o punguță cu sare undeva prin bucătărie, căci se spune că acest lucru atrage norocul, banii și prosperitatea!sursa:a1.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.