26-28 MAI 2023 AUTO SHOW MARAMUREȘ, ÎN PARCAREA BAIA MARE VALUE CENTRE Expoziție de mașini noi, organizată de C.C.I. Maramureș

Camera de Comerț și Industrie Maramureș în parteneriat cu Baia Mare Value Centre au demarat pregătirile pentru cea de-a treia ediție a evenimentului.

AUTO SHOW MARAMUREȘ se va desfășura în perioada 26 – 28 mai 2023, în parcarea centrului comercial Baia Mare Value Centre. Este evenimentul pe care organizația camerală îl adresează industriei auto și profesioniștilor din acest domeniu.

Cei mai reprezentativi dealeri auto din municipiul Baia Mare vor expune în cadrul AUTO SHOW MARAMUREȘ 2023 cele mai noi modele și tehnologii din domeniul auto, acest eveniment oferindu-le astfel prilejul de a-și întări prezența pe piața locală prin promovarea campaniilor și ofertelor auto speciale. În cadrul celei de-a treia ediții, organizatorii vor expune și un simulator de accidente rutiere, cu sprijinul clubului Rotaract.

În cadrul Auto Show Maramureș vor fi expuse:

  • mașini noi;
  • mașini hybrid și electrice;
  • vehicule de teren;
  • moto&bike;
  • colantări auto & tunning;
  • accesorii auto.

Companiile de profil interesate să participe la acest eveniment auto se pot înscrie la Camera de Comerț și Industrie Maramureș: telefon 0733-674898, e-mail: expo@ccimm.ro, persoană de contact: Oana Bran, director Direcția Servicii și Evenimente C.C.I. Maramureș.

În perioada 26 – 28 mai 2023, maramureșenii sunt invitați la #automobilizare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.