5 Motive pentru a paria la Netbet

Deseori, alegerea unei case de pariuri la care să îţi faci cont se poate dovedi a fi mai dificilă decât ţi-ai putea închipui, deoarece îţi sar în ochi zeci, poate chiar sute de oferte, iar mulţi ar alege să sse ducă după cea mai interesantă ofertă de bun venit. Însă, nu doar asta contează, iar pe parcursul acestui articol vom trece în revistă 5 motive pentru a paria la Netbet și de ce merită să urmezi procesul Netbet inregisrare.

Aplicaţie pentru smartphone-uri

Deşi ne aflăm în anul 2021, încă nu toate casele de pariuri au o aplicaţie bine optimizată pentru smartphone-uri astfel încât să facă experienţa de pariere mai uşoară, să o simplifice total dacă s-ar putea. Astfel, cei de la Netbet au elaborat o astfel de aplicaţie, ce este disponibilă atât pe terminalele iOS cât şi pe cele Android.

Pentru a putea descărca aplicaţia pentru Android sau iOS, trebuie să accesezi website-ul oficial al celor de la Netbet de pe respectivul terminal, după care să apeşi pe butonul “Descarcă aplicaţia Netbet”.

Sute de transmisii live

Un alt motiv pentru care să alegi să îţi deschizi un cont la Netbet şi să pariezi pe platforma acestora, ţine de faptul că agenţia îţi oferă transmisiuni de la sute de evenimente, importante sau mai puţin importante, astfel că poţi urmări în timp real meciul pe care ai pariat sau pe care vrei să plasezi un pariu.

Nu doar meciurile de fotbal sunt transmise, ci şi turneele de tenis sau cele mai importante meciuri de baschet şi hochei.

De reţinut că pentru a te putea bucura de această funcţie trebuie să ai cel puţin 1 leu în cont sau să fi plasat cel puţin un pariu în ultimele 2 zile.

Ofertă de pariere bogată

Indiferent că îţi doreşti să efectuezi un pariu live sau pre-match, Netbet îţi pune la dispoziţie o ofertă de pariere extrem de bogată, având meciuri din absolut toate competiţiile importante, dar şi meciuri din campionate mai puţin frecventate, din campionate ce nu se regăsesc în oferta altor case de pariuri.

Poţi efectua depuneri mici

Cei de la Netbet nu au pus o limită deloc mare pentru depunere, astfel că, doar cu 20 de lei poţi începe să pariezi pe platforma celor de la Netbet. Poţi folosi ca metode de depunere Skrill, Paysafecard sau chiar cardul de credit.

Ofertă interesantă de bun venit

Ultimul motiv, cel puţin la fel de important ca toate cele 4 de mai sus, pentru care să îţi deschizi un cont la Netbet ţine şi de bonusul de bun venit.

Mai exact, pentru primul pariu, cei del a Netbet îţi oferă un pariu fără risc, sau un pariu gratuit, cum îţi place să îl numeşti, în valoare de 500 de lei. Astfel, chiar dacă vei pierde biletul, banii vor fi rambursaţi în contul tău.

Ţinând cont de toate cele 5 motive mai sus enumerate, putem spune fără probleme că ai cu adevărat motive pentru care să îţi deschizi un cont pe platforma celor de la Netbet şi să începi să le iei banii.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.