Accident CUMPLIT. Un bărbat a murit în chinuri groaznice, strivit de o maşină!FOTO

Un bărbat a murit după ce maşina în care se afla s-a răstunat peste el. Bărbatul, care nu purta centura de siguranţă, a fost aruncat pe geam şi prins sub maşina care s-a rostogolit de mai multe ori pe câmp.

Victima se întorcea împreună cu un prieten de la Braşov. Se afla pe scaunul din dreapta al maşinii. Chiar înainte de a intra în Ploieşti s-a produs nenorocirea. Şoferul a pierdut controlul volanului, a ajuns pe contrasens, iar apoi s-a rostogolit câteva zeci de metri pe câmp.

VEZI:Accident CUMPLIT. Un bărbat a murit în chinuri groaznice, strivit de o maşină!FOTO

Dacă şoferul nu a păţit aproape nimic, pasagerul a ieşit prin parbriz, iar maşina s-a rostogolit peste el. Martorii accidentului au sunat la 112. Potrivit România TV, la faţa locului a ajuns şi un elicopter, însă medicii n-au mai putut face nimic pentru a-l salva.

„Am intervenit pentru a da asistenţă medicală în cazul unui accident rutier în care au fost două victime, un pacient de 60 de ani, conştient, cooperant, cu un traumatism cranio-cerebral minor şi încă un pacient de 49 de noi în stopă cardio-respirator. Am aplicat manevre de resuscitare, nu a răspuns la manevre şi am declarat decesul”, a declarat Andreea Popescu, medic SMURD.

Poliţiştii au descoperit că şoferul era băut. La etilotest avea alcoolemia 0,89.

Poliţiştii i-au recoltat probe biologice şi-i vor întocmi dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.