Alianța Renașterea Națională pune preț pe nevoile românilor

Președintele ARN, avocatul Peter Costea a fost prezent miercuri în Baia Mare. Acesta a avut o întâlnire cu cetățenii municipiului pentru a prezenta planul de guvernământ al Alianței Renașterea Națională.

La întâlnire s-a ridicat problema valorilor naționale. Secularismul și ideologiile moderne caută să șteargă lucrurile care ne definesc în calitate de popor. În schimbul acestora ni se vorbește de lucruri necesare de altfel dar nu suficiente pentru România.

”La ce ar folosi României să aibă cele mai bune autostrăzi, cele mai bune spitale, cei mai buni constructori dacă și-ar pierde sufletul? Aceste lucruri sunt extrem de importante pentru România și ne preocupă pe fiecare membru ARN. România poate fi pe primul loc în lume în ce privește îngrijirea medicală, economia, locurile de muncă, venitul pe cap de locuitor. Dar dacă România nu este bogată spiritual, nu ne este de niciun folos. Țara noastră trebuie să recâștige valorile de bază: familia, dreptul la viață, libertatea religioasă și democrația autentică”, a declarat președintele ARN Peter Costea.

Principiile din statutul Alianței Renașterea Națională au la bază familia, viața, valorile creștine și democrația. Familia, care este elementul de bază al omenirii este unul din cei mai amenințați piloni în vremea noastră motiv pentru care trebuie luptat pentru ea. Din 1990 încoace au fost avortați peste 20.000.000 de copii. Nu s-a adus niciodată în dicuție nici măcar ca proiect de campanie electorală revigorarea demografică a țării.

”Secularismul oferă alternativa curmării vieții copiiilor când aceștia sunt în pântecele mamelor. Noi nu promovăm această alternativă. Viața este un drept fundamental esențial al fiecărui individ”, mai susține Peter Costea.

În ce privește relația cu Uniunea Europeană, candidatul ARN susține că România trebuie să își câștige respectul, fiind de părere că aderarea la UE a fost negociată prost, iar faptul că încă nu suntem cu acte legale în spațiul Schengen nu ne face cinste. Avem capacitatea de a spune un cuvânt greu în Comisia Europeană tocmai prin valorile și bogățiile naturale ce le deține țara noastră.

”Eu cred că e nevoie de mai mulți reprezentanți în Comisia Europeană precum premierul polonez (Duda) și cel maghiar (Viktor Orban). Ceea ce este interesant și îmi place la acești lideri este că sunt vertebrali”, a spus președintele Alianței Renașterea Națională.

Pentru Parlamentul României, ARN vine în fața alegătorilor maramureșeni cu doi tineri. Bogdan Tomoiaga, un tânăr antreprenor din Moisei candidează pentru Camera Deputaților. Ioan Vasile Tomoiaga este administrator al unei firme de transport care candidează pentru un loc în Senatul României.

”Românilor, treziți-vă din somnolență! Trebuie să vă impuneți: <<pe aici nu se mai trece! Vreau să fiu respectat în societate eu, copiii mei și valorile mele creștine!>> Dacă voi nu luați atitudine pe 6 decembrie, peste patru ani va fi foarte greu pentru ARN să vă susțină interesele!” a concluzionat Peter Costea, candidatul Alianței Renașterea Națională în Parlamentul European.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.