BORSA: Subofițerul care a reușit să convingă un tânăr sinucigaș să renunțe la gestul său. A fost PREMIAT!

F
F

Sâmbătă, 15.08.2015, în cadrul unei lansări de carte, care avut loc în Borșa, primarul orașului, domnul Timiș Ion Sorin, a oferit o diplomă de merit plt. adj. șef Roman Iona din cadrul Gărzii de Intervenție Borșa, în semn de apreciere pentru modul în care și-a îndeplinit de-a lungul timpului atribuțiile de serviciu.

Dintre multele intervenții la care acesta a participat, se remarcă cea de săptămâna trecută, când subofițerul a reușit să-l convingă pe un tânăr să renunțe la gestul sinucigaș de a se arunca de pe un bloc în data de 11.08.2015. Plt. adj. șef Roman Iona se afla în tura de serviciu când a sosit apelul de urgență care anunța că un tânăr are intenția de a se arunca de pe un bloc.

VEZI:Peste 2.000 de borșeni și-au dat întâlnire în Pasul Prislop, la a doua ediție a ”Întâlnirii borșenilor de pretutindeni”! Mesajul autorităților locale, scurt și la obiect: ”Bine ați venit acasă!”GALERIE FOTO/VIDEO

Roman Borsa 1După o discuție ce a durat mai bine de o jumătate de oră, tânărul de 28 de ani a fost convins să renunțe la gestul său și să coboare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.