CAZUL „Celui mai al dracului examinator auto din ROMANIA” ia AMPLOARE! FOTO

12571087_1537983353183601_1309686772_nCAZUL „Celui  mai al dracului examinator auto din ROMANIA” ia AMPLOARE! FOTO

O delegație formată din instructori auto și administratori de școli de șoferi a fost primită, vineri, 22 ianuarie, la Palatul Administrativ din Baia Mare, de prefectul Anton Rohian. La  întâlnire au participat, de asemenea, comisar șef de poliție Florin Șironca, șeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Maramureș, și comisar șef Ioan Cârlig, ofițer în cadrul Serviciului Poliția Rutieră Maramureș.

ULUITOR ce se întamplă în Maramureș. ”Cel mai al dracului” examinator auto din Baia Mare pică viitorii șoferi pe bandă rulantă

De asemenea, prefectului Anton Rohian i-a fost înmânată o reclamație semnată de instructorul auto Dorin Vancea, care se referă la activitatea unui angajat al Serviciului Examinări Auto, Claudiu Șimon. Acesta este acuzat că ar fi prea exigent cu elevii care doresc să obțină permisul de conducere.

Prefectul Anton Rohian a spus că documentul pe care l-a primit este semnat de o singură persoană, și nu se înțelege dacă examinatorul acuzat are o problemă în exercitarea atribuțiilor, sau există, pur și simplu, un conflict de natură personală între Dorin Vancea și Claudiu Șimon. În acest din urmă caz, examinatorul nu poate fi sancționat. De aceea, prefectul ing. Anton Rohian le-a cerut celor prezenți să îi prezinte un document scris, în care problemele să fie prezentate punctual, iar în final actul să fie semnat de toți cei care se declară nemulțumiți. Rohian a arătat că este normal ca viitorii șoferi să fie examinați, pentru că astfel de examene există pentru toate profesiile, și nu este normal ca pe drumurile județene și naționale să circule șoferi insuficient pregătiți. “În cazul în care considerați că aveți o pregătire fără cusur și că unii au ceva cu dumneavoastră, vă invit să scrieți asta într-un document pe care să-l semnați”, le-a mai spus celor prezenți prefectul ing. Anton Rohian.

 

Loading...

5 COMENTARII

  1. Sunt de acord cu domnul examinator Claidiu si cu d.nul Anton, deoarece elevii trebuie sa fie foarte bine pregatiti, pt a putea evita si a nu creea nenorcirile care au loc pe sosele.

  2. Domnu Ș… este un examinator foarte exigent ar fi bine să o lase mai moale ca nici el nu sa născut învățat !

  3. normal ca tin cu ei. trebuie examinati de altii nu ei intre ei. in toate structurile administratiei publice din maramures toti is o familie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.