Dispariţia misterioasă de la Spitalul Judeţean Baia Mare a fost rezolvată  până la final.Femeia “dispărută” a revenit acasă, la cei 3 copii și soț!

Dispariţia misterioasă de la Spitalul Judeţean Baia Mare a fost rezolvată  până la dinal. Femeia “dispărută” a revenit acasă, la cei 3 copii și soț!

Dacă luna august a fost marcată de numeroase evenimente sociale și familiale ,  unele cu semnificație pozitivă: nunți, majorate, petreceri și  botezuri  alte au adus multă suferință ,lacrimi  și întrebarea DE CE?

Să ne aducem aminte de postarea de pe facebook a  domnului Pop Nelu care solicita sprijin din partea oamenilor de bine pentru a-și recupera soția care dispăruse în toiul nopții ,de acasă, lăsând în urma  trei copii, un soț intrigat și ușa de la aprtament deschisă.

VEZI ȘI : http://jurnalmm.ro/o-alta-disparitie-misterioasa-de-la-spitalul-judetean-baia-mare-o-familie-din-baia-mare-este-disperata-foto/

În urma materialului postat pe jurnalmm.ro cu titlul O altă dispariție misterioasă de la Spitalul Județean Baia Mare. O familie din Baia Mare este disperată! , cititorii au sărit în sprijinul familiei Pop Mariana care lucra  la Spitalul Județean din Baia Mare,  iar „dispariţia” a fost rezolvată. Astfel că,  aceştia au căpătat primele informaţii legate de situaţia femeii, din care a rezultat că Pop Mariana a plecat de acasă cu T.I. zis C.L. un bărbat din Borşa .Între timp femeia şi-a contactat telefonic familia, le-a spus că e plecată peste hotare în Irlanda ,  la muncă.

Dar iată, că vara s-a terminat și Pop Mariana a revenit acasă și la muncă. E bine și sănătoasă, supărată pe cunoscuți că n-au înțeles “mișcarea” e,i dar cei mai fericiți sunt cei doi copii minori, acum la începerea școlii, mama  va fi alături de ei.

VEZI ȘI: Disparitia misterioasa a fost rezolvata cu ajutorul jurnalmm.ro.

4 COMENTARII

  1. Ce face S…L pentru o asistentă medicală de la Spitalul Județean Baia Mare! Să pleci de acasă pentru s.. și să îți lași acasă 3 copii mici…… RUȘINOS pentru tovarășa asistentă!

  2. MIHAI! PUNE-I tu bani de haine si rechizite pantru coptii… asei, sti tu sa critici, O MAMA ! E INSTARE SA MUTE MUNTI !PANTRU COPTI. SI DACA O FOST UNDE O FOST ,O VINIT ACASA CU BANI! ceea ce nu-i castiga in romania!cinstit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.