MESAJE SFANTUL STEFAN. Cele mai frumoase MESAJE pe care să le trimiţi de SFANTUL STEFAN

MESAJE SFANTUL STEFAN. Cele mai frumoase MESAJE pe care să le trimiţi de SFANTUL STEFAN
 În a treia zi a Crăciunului, pe 27 decembrie, îl sărbătorim pe SFANTUL STEFAN, primul martir creștin condamnat la moarte de autoritățile iudaice din Ierusalim. Dacă ai persoane dragi care poartă numele Ștefan, Ștefania, Ștefana și vrei sa le trimiti urări, vă prezentăm mai jos câteva sugestii de MESAJE.

MESAJE SFANTUL STEFAN. Numele este de origine greacă şi înseamnă „coroana”. De altfel, la găsirea moaştelor sale, pe mormântul său scria „chiliel”, care în ebraică înseamnă „cunună”. STEFAN a fost cel dintâi dintre creştini care a luat cununa muceniciei. SFANTUL STEFAN a fost unul din cei 70 de ucenici ai lui Iisus şi cel dintâi care a văzut cerurile deschise şi pe Fiul Omului stând de-a dreapta lui Dumnezeu.

MESAJE SFANTUL STEFAN. Cele mai frumoase MESAJE pe care să le trimiţi de SFANTUL STEFAN

Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunata si un an plin de realizari. La multi ani infloritori!

Visele şi speranţele de azi să devină realitate, orice cădere un pas înainte, gândul bun şi fericirea să te însoţească mereu! La Mulţi Ani Ştefan!

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului numai bine. La mulţi ani!

De ziua numelui tau si in orice alta zi iti urez sa ai parte de momente speciale, cu bucurii si sa ramai cu multe amintiri placute. Sa ai o zi excelenta!

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Stefan cat mai frumoasa!

Stefania, sper că bucuriile să nu se termine, visurile să devină realitate iar calea vieţii să fie presărată cu flori si dragoste. La multi ani!

Toate florile din lume pentru tine Ştefania! Sa ai o zi superba si sa te bucuri de ziua numelui tau la fel cum aceste flori se bucura de lumina soarelui. La multi ani!

De Sf. Stefan, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alătur si eu celor care iti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii, multa sanatate, iar Dumnezeu sa iti calauzeasca si sa oranduiasca totul cum este mai bine pentru tine! La multi ani!

Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul ciocârliei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori!

MESAJE SFANTUL STEFAN. Cele mai frumoase MESAJE pe care să le trimiţi de SFANTUL STEFAN

Sper ca sarbatoarea Sfantului Stefan sa fie semnalul unui nou inceput, sa ai parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si succes!

Felicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos si plin de bucurie. La multi ani!

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Stefan foarte frumoasa!

Hai noroc si voie buna,
Sa petrecem impreuna,
C-astazi este o zi mare,
Si-i motiv de sarbatoare.
La multi ani!

Cu ocazia zilei de nume, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani Stefan, Stefania s.a.m.d.!

Sfantul Stefan caruia ii porti numele sa te ocroteasca in fiecare zi, sa-ti aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul tau! La multi ani cu impliniri si numai cu momente frumoase in viitor!

Sa ai puterea sa faci lumea mai buna si sa-i faci fericiti pe toti din jurul tau cu bunatatea, dragostea si frumusetea sufletului tau! La multi ani Stefan, Stefania, etc.!

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sfantul Stefan cat mai frumoasa! La multi ani!

Toate gandurile mele sunt la tine Stefane, Stefana s.a.m.d.! Iti doresc sa ai o zi superba si sa fii inconjurata doar de iubire! La multi ani!

Sa-ti dea Domnul sanatate,
Judecata inteleapta,
Viata lunga pamanteasca,
Ce doresti sa se-mplineasca!
La multi ani!

De ziua numelui tau si in orice alta zi iti urez sa ai parte de momente speciale, cu bucurii si sa ramai cu multe amintiri placute. La multi ani de Sfantul Stefan!

La multi ani, plini de fericire si impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta Stefan, Stefana etc.!Citeste mai mult pe RTV.NET

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.